Menu

Hee, scheidingsprofessional, wij zijn op zoek naar jou!

2 reacties
Nieuwe Stap netwerk voor scheidingsprofessionals

Wil jij het leven voor de mens in scheiding makkelijker, beter en overzichtelijker maken? Ben je scheidingsprofessional? Sluit je dan als partner aan bij ons en verbind je aan een mooie club scheidingsprofessionals.

Je kent natuurljk ons online platform waarmee we op een laagdrempelige manier informatie delen, ervaringsdeskundigen aan het woord laten en een community hosten. Maar er is meer!

Twee jaar geleden zijn we gestart met het Nieuwe Stap Netwerk voor Scheidingsprofessionals. Met professionals uit verschillende disciplines in het scheidingsproces gaan we samen aan de slag met hetzelfde doel: het voorkomen van nare echtscheidingen en het helpen van ouders en kinderen om een scheiding zo goed mogelijk door te komen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: mensen in scheiding helpen.

Het Nieuwe Stap Netwerk voor Scheidingsprofessionals

Al onze partners, werken met hart en ziel aan het goed begeleiden van de mens in scheiding. Ieder doet dat op zijn eigen manier, met zijn eigen kennis, kunde en zijn eigen vaardigheden.

Hoe mooi is het om een zo breed netwerk te hebben! Zo kan je je eigen werk nóg beter uitoefenen en kan je leren van de de kennis en kunde van professionals uit de andere disciplines in het scheidingsproces.

Met het netwerk komen we drie maal per jaar bij elkaar op een lokatie in het midden van het land. Tijdens deze bijeenkomsten, doen we aan kennisoverdracht en maken we kennis met elkaars expertise. En onder het genot van een afsluitend drankje maken we natuurlijk ook persoonlijk kennis met elkaar, zodat we elkaar bij vragen makkelijker kunnen vinden en klanten kunnen doorverwijzen.

Ook in een besloten LinkedIn groep hebben we contact met elkaar en kunnen we elkaar vragen stellen.

Ben jij een scheidingsprofessional en ben je op zoek naar verbinding?

De basis van het Netwerk voor Scheidingsprofessionals ligt in ons platform nieuwestap.nl Als partner van nieuwestap.nl, ben je automatisch lid van het Netwerk en kun je deelnemen aan de bijeenkomsten. Wil je weten wat de voorwaarden zijn om partner te worden van nieuwestap.nl? Of wil je meer informatie over het Netwerk voor Scheidingsprofessionals? Mail me dan op info@nieuwestap.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We zijn op 9 februari aanwezig op Hét Scheidingscongres. Daar kun je ons persoonlijk ontmoeten en al je vragen stellen!

Met deze enthousiaste club mensen hebben we een geweldige inspirerende bijeenkomst gehad!

REACTIES

Renata Vermeulen - 17 mrt 2022

Als mijn agenda het toelaat, ben ik er de volgende keer zeker bij. Is al bekend wanneer de volgende keer is?

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 18 mrt 2022

    16 juni Renata. Zet m maar alvast in de agenda.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 × een =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.