Menu

Villa Pinedo

Hey jij, gescheiden ouder, 

Als je uit elkaar gaat, dan komt er super veel op je af. Je moet veel regelen. Je voelt pijn en verdriet. Je bent zoekende hoe je jouw nieuwe leven gaat organiseren. En stap voor stap ontdek je hoe je samen met jouw ex-partner ouders blijft. 

Hoe goed je ook je best doet als ouder, de scheiding heeft altijd een grote impact op jullie kind(eren). Luister naar jullie kind en laat weten dat wat hij of zij voelt en denkt belangrijk is. In het begin van de scheiding, maar óók later. In onze online training ‘Leren kijken door de ogen van een kind’ geven wij tips hoe je dit doet.

En wist je dat Villa Pinedo er speciaal is voor jullie kind(eren)? Wij zijn een online plek waar kinderen liefdevolle aandacht en steun krijgen van jongeren (18 tot 27 jaar) die zelf ook gescheiden ouders hebben. Ervaringsdeskundigen, dus. Onze jongeren delen ervaringen en tips via onze website, ze geven antwoorden op vragen en geven inzicht in wat er komt kijken bij een scheiding. Ook kunnen kinderen chatten met één van onze jongeren. Zo lang als ze zelf willen. Via de Villa Pinedo – Buddy App (zie App Store of Play Store) kunnen zij in contact komen een jongeren. We noemen dat een Buddy. Het is goed om te weten dat al die Buddy’s zijn gescreend, getraind en in het bezit zijn van een VOG. Daarnaast worden zij continu begeleid door een team van pedagogen en psychologen. Op deze manier zijn wij er alle kinderen en jongeren met gescheiden ouders die steun en een luisterend oor zoeken.

Fijn dus als jij aan jullie kind(eren) vertelt over www.villapinedo.nl. #jehoefthetnietalleentedoen

Liefs van ons

 

 

 

 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.