Menu

Een Ouder-Kind contract van Villa Pinedo

Villa Pinedo

Het ‘gloednieuwe’ Ouder-Kind Contract. Dit contract is gebaseerd op het contract uit het boek ‘Aan alle gescheiden ouders’ en hebben we in een nieuw jasje gestoken.

Het contract kan je erbij pakken nadat je als ouders jullie kind(eren) hebben verteld dat jullie uit elkaar gaan. Dit contract is gemaakt ter bewustwording, als reminder en/of eye-opener. Je kan het contract ook gebruiken als eerste opzet of ter inspiratie. Je bent helemaal vrij om het aan te passen aan jouw situatie.

We zijn ons ervan bewust dat er ook situaties zijn waarin het contract niet haalbaar is. Soms is de realiteit anders. Hieronder kun je kiezen uit drie varianten om te downloaden.Tip: Maak er samen een ritueel van. Rituelen zijn steunend bij het afsluiten van een periode en het begin van een nieuwe.

PS Het is nooit te laat om een document als dit met elkaar te ondertekenen.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.