Menu

Eenoudervakantie

eenoudervakanties

Eenoudervakantie boeken?

Ontdek de eenoudervakantie! Op vakantie gaan is heel anders als je gescheiden bent dan wanneer je in een relatie zit of een gezin vormt. Waar je eerst samen de tent opzette of de lange autorit verdeelde, sta je er nu alleen voor. Dat klinkt zo op het eerste gezicht niet ideaal. Het goede nieuws is dat als alleenstaande ouder op vakantie gaan ook heel leuk kan zijn! Er zijn verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in het organiseren van de leukste vakanties voor eenoudergezinnen. Ze letten daarbij op je medereizigers en op de locaties die ze boeken. Een heel kindvriendelijk hotel bijvoorbeeld zodat de kinderen alle ruimte hebben om met andere kinderen te spelen terwijl jij even de tijd voor jezelf hebt, of gezellig met andere ouders een borreltje drinkt.

Wij zetten hieronder verschillende aanbieders van  eenoudervakanties voor je op een rijtje:

Estivant vakanties voor alleenstaande ouders

eenoudervakanties griekenland

Estivant is al bijna 15 jaar succesvol in de leukste eenoudervakanties. Met plezier krijgen groepen alleenstaande ouders en hun kids al jaren een belevenis van formaat op bijzondere vakantiebestemmingen in Europa. Estivant biedt meer dan gasten verwachten en willen mensen zo verrassen. Zij verzorgt een totaalbelevenis. Unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen met oog voor detail. De totaalbelevenis wordt deels gevormd door sfeer en sociale contacten tijdens de vakantie. Ook tijdens onze singlereizen zorgt Estivant voor ervaren en enthousiaste begeleiding en een aantrekkelijk programma. Er heerst een ontspannen sfeer, singles kunnen gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat maakt reizen met Estivant vakanties bijzonder.

Cirkel eenoudergezin vakanties

eenoudervakanties italie

Cirkel vakanties is een specialist in groepsreizen exclusief voor 1 ouder gezinnen en samengestelde gezinnen. Alle vakanties voor éénoudergezinnen en samengestelde gezinnen worden begeleid door een team van Nederlandse begeleiders: het Sun & Fun Team (Snow & Fun tijdens de wintersport). Zij zorgen ervoor dat ouders en kind(eren) een onbezorgde topvakantie zullen beleven. Indien gewenst kunnen de kinderen de hele dag aan de diverse activiteiten meedoen. Uiteraard kunnen ouders er ook voor kiezen om er samen met hun kind(eren) erop uit te gaan.

Eenoudervakantie Cirkel

Eenoudervakanties Maris Life

eenoudervakantie ibiza

Maris Life is opgericht door een alleenstaande moeder met ervaring in de reisbranche en een vriendin met ervaring met het organiseren van singlereizen. Want hoe fijn is het als je nog even kunt napraten met andere ouders als je kinderen direct wegrennen om te gaan spelen of gamen met hun vrienden? Of ’s avonds als de kinderen in de disco een dansje wagen je ook gezellig een drankje kunt doen met andere ouders? Het motto van Maris Life is ‘niets moet, alles mag’. Op Maris Life vind je de allerleukste vakanties voor papa’s en mama’s die alleen met de kinderen op vakantie willen gaan.

Eenoudervakantie Maris Life

 

Of ga direct naar:

Eenoudervakantie wintersport

Eenoudervakantie Curacao

Eenoudervakantie Griekenland

Eenoudervakantie all inclusive

Eenoudervakantie Ibiza

Eenoudervakantie Nederland

Eenoudervakantie Spanje

Eenoudervakantie Italië

Eenoudervakantie Turkije

Eenoudervakantie in de meivakantie

Eenoudervakantie in de herfstvakantie

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − = twee

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.