Menu

Eenoudervakantie

eenoudervakanties

Eenoudervakantie boeken?

Ontdek de eenoudervakantie! Op vakantie gaan is heel anders als je gescheiden bent dan wanneer je in een relatie zit of een gezin vormt. Waar je eerst samen de tent opzette of de lange autorit verdeelde, sta je er nu alleen voor. Dat klinkt zo op het eerste gezicht niet ideaal. Het goede nieuws is dat als alleenstaande ouder op vakantie gaan ook heel leuk kan zijn! Er zijn verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in het organiseren van de leukste vakanties voor eenoudergezinnen. Ze letten daarbij op je medereizigers en op de locaties die ze boeken. Een heel kindvriendelijk hotel bijvoorbeeld zodat de kinderen alle ruimte hebben om met andere kinderen te spelen terwijl jij even de tijd voor jezelf hebt, of gezellig met andere ouders een borreltje drinkt.

Wij zetten hieronder verschillende aanbieders van  eenoudervakanties voor je op een rijtje:

Estivant vakanties voor alleenstaande ouders

eenoudervakanties griekenland

Estivant is al bijna 15 jaar succesvol in de leukste eenoudervakanties. Met plezier krijgen groepen alleenstaande ouders en hun kids al jaren een belevenis van formaat op bijzondere vakantiebestemmingen in Europa. Estivant biedt meer dan gasten verwachten en willen mensen zo verrassen. Zij verzorgt een totaalbelevenis. Unieke vakanties met gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen met oog voor detail. De totaalbelevenis wordt deels gevormd door sfeer en sociale contacten tijdens de vakantie. Ook tijdens onze singlereizen zorgt Estivant voor ervaren en enthousiaste begeleiding en een aantrekkelijk programma. Er heerst een ontspannen sfeer, singles kunnen gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Dat maakt reizen met Estivant vakanties bijzonder.

Cirkel eenoudergezin vakanties

eenoudervakanties italie

Cirkel vakanties is een specialist in groepsreizen exclusief voor 1 ouder gezinnen en samengestelde gezinnen. Alle vakanties voor éénoudergezinnen en samengestelde gezinnen worden begeleid door een team van Nederlandse begeleiders: het Sun & Fun Team (Snow & Fun tijdens de wintersport). Zij zorgen ervoor dat ouders en kind(eren) een onbezorgde topvakantie zullen beleven. Indien gewenst kunnen de kinderen de hele dag aan de diverse activiteiten meedoen. Uiteraard kunnen ouders er ook voor kiezen om er samen met hun kind(eren) erop uit te gaan.

Eenoudervakanties Maris Life

eenoudervakantie ibiza

Maris Life is opgericht door een alleenstaande moeder met ervaring in de reisbranche en een vriendin met ervaring met het organiseren van singlereizen. Want hoe fijn is het als je nog even kunt napraten met andere ouders als je kinderen direct wegrennen om te gaan spelen of gamen met hun vrienden? Of ’s avonds als de kinderen in de disco een dansje wagen je ook gezellig een drankje kunt doen met andere ouders? Het motto van Maris Life is ‘niets moet, alles mag’. Op Maris Life vind je de allerleukste vakanties voor papa’s en mama’s die alleen met de kinderen op vakantie willen gaan.

Of ga direct naar:

Eenoudervakantie wintersport

Eenoudervakantie Curacao

Eenoudervakantie Griekenland

Eenoudervakantie all inclusive

Eenoudervakantie Ibiza

Eenoudervakantie Nederland

Eenoudervakantie Spanje

Eenoudervakantie Italië

Eenoudervakantie Turkije

Eenoudervakantie in de meivakantie

Eenoudervakantie in de herfstvakantie

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee − 2 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.