Menu

Eenoudervakantie Nederland

eenoudervakantie nederland

Ga je deze zomer met de kinderen op vakantie? En je ex? Die wil waarschijnlijk ook met de kinderen vakantie vieren? Wat we regelmatig horen is dat mensen één plek uitkiezen om vakantie te vieren en dat papa en mama elkaar dan gewoon afwisselen. De kids staan bijvoorbeeld 2 weken op een camping, 1 week met mama én 1 week met papa. Wel zo handig.

Als je hiervoor kiest is het natuurlijk ideaal om in Nederland te blijven. Wij vonden de volgende 3 campings voor je. Wat ook heel fijn is, is dat je je tent kan opzetten op een eigen veldje voor alleenstaande ouders.

Eenoudervakantie Nederland; aan zee Burgh Haamstede

Estivant Vakanties  is al bijna 15 jaar succesvol met de leukste 1-oudervakanties. Met veel plezier geven zij alleenstaande ouders en kids al jaren een belevenis van formaat. Ontdek nu de zomervakanties!

Wat dacht je van een eenoudervakantie in Burgh Haamstede, je hoeft echt niet helemaal naar Zuid Europa te rijden, voor een lekker strand. Camping De Duinhoeve ligt tussen Burgh Haamstede en het brede Zeeuwse strand in. Er is op de camping niet alleen een Estivant veld voor alleenstaande ouders, maar ook een Estivant terras. Gezellig toch!
eenoudervakantie nederland

Eenoudervakantie Nederland; strand in de Betuwe

Of bijvoorbeeld een strandvakantie in de Betuwe, strand in de Betuwe?! Ja, dat klopt; Het Eiland van Maurik. Deze camping ligt ook echt op een eilandje, omgeven door strandjes. Valt het weer een beetje tegen, dan is er ook een overdekte speeljungle in de buurt.

eenoudervakantie nederland

Eenoudervakantie Nederland; actief in Dierenbos Brabant

Cirkel biedt ook een actieve eenoudervakantie in Nederland aan, op vakantiepark Dierenbos in Brabant. Een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie voor kinderen, vader én moeder. Voor kinderen tussen 4 en 16 wordt van alles georganiseerd en ook aan de ouders wordt gedacht; een terras voor een koud biertje én, als je zin hebt, een Parents Party Night!

1 ouder gezinnen van Cirkel.nl

eenoudervakantie nederland
eenoudervakantie nederland gezinnen

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− vier = 2

Vlog

Marloes van Succesvol Scheiden Brabant bespreekt vandaag met je de keuze Scheiden of Blijven? Wanneer je denkt aan scheiden maar je bent niet zeker of het de juiste stap is, is het al heel belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Marloes denkt met jLees verder > Scheiden of blijven?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.