Menu

Eenoudervakantie Nederland

eenoudervakantie nederland

Ga je deze zomer met de kinderen op vakantie? En je ex? Die wil waarschijnlijk ook met de kinderen vakantie vieren? Wat we regelmatig horen is dat mensen één plek uitkiezen om vakantie te vieren en dat papa en mama elkaar dan gewoon afwisselen. De kids staan bijvoorbeeld 2 weken op een camping, 1 week met mama én 1 week met papa. Wel zo handig.

Als je hiervoor kiest is het natuurlijk ideaal om in Nederland te blijven. Wij vonden de volgende 3 campings voor je. Wat ook heel fijn is, is dat je je tent kan opzetten op een eigen veldje voor alleenstaande ouders.

Eenoudervakantie Nederland; aan zee Burgh Haamstede

Estivant Vakanties  is al bijna 15 jaar succesvol met de leukste 1-oudervakanties. Met veel plezier geven zij alleenstaande ouders en kids al jaren een belevenis van formaat. Ontdek nu de zomervakanties!

Wat dacht je van een eenoudervakantie in Burgh Haamstede, je hoeft echt niet helemaal naar Zuid Europa te rijden, voor een lekker strand. Camping De Duinhoeve ligt tussen Burgh Haamstede en het brede Zeeuwse strand in. Er is op de camping niet alleen een Estivant veld voor alleenstaande ouders, maar ook een Estivant terras. Gezellig toch!
eenoudervakantie nederland

Eenoudervakantie Nederland; strand in de Betuwe

Of bijvoorbeeld een strandvakantie in de Betuwe, strand in de Betuwe?! Ja, dat klopt; Het Eiland van Maurik. Deze camping ligt ook echt op een eilandje, omgeven door strandjes. Valt het weer een beetje tegen, dan is er ook een overdekte speeljungle in de buurt.

eenoudervakantie nederland

Eenoudervakantie Nederland; Camping Besthmenerberg, Overijssel

Wil je niet te ver weg maar wel verzekerd zijn van avontuur voor jou en je kind(eren)? Stop dan met zoeken. Camping Besthmenerberg is dé plek in Vechtdal Overijssel voor een geweldige éénoudervakantie in het bos! De camping in Ommen is een echte gezinscamping met veel faciliteiten, je hoeft eigenlijk het park niet af.

eenoudervakantie nederland

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× twee = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.