Menu

Eenoudervakantie Griekenland

eenoudervakantie griekenland

Tja, en wat ga je doen in de zomervakantie. Het is met dit koude weer natuurlijk lekker om daar al vast aan te denken… Estivant heeft meerdere eenoudervakanties waar jij én je kinderen het heerlijk naar hun zin hebben!

We zoomen vandaag in op een eenoudervakantie in Griekenland, mijn persoonlijke favoriet. Met drie uurtjes vliegen ben je er, in het paradijs voor levensgenieters; Griekenland. Zonzeker, mooie stranden, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Die wonen op het vaste land en op veel van de maar liefst 10.000 eilandjes.

Eenoudervakantie Griekenland: Samos

Eenoudervakantie Samos, Griekenland

De zon die hoog aan de blauwe hemel staat, de azuurblauwe baaien met kiezelstrandjes, het schilderachtige havenplaatsje Kokkari. Hetzelfde uitzicht als gisteren. Of het went? Nooit! De smalle straten, witte huizen met die typische blauwe luiken, de taverna’s. Verderop olijfbomen, bloemen en wijngaarden. Je knippert nog een keer. Lach op je gezicht, diepe zucht. Kalimera, wat is het hier mooi!

Waar we zijn? Vlakbij het mooie dorpje Kokkari ligt op een heuvel hotel Arion. Vanaf hier tuur je de prachtige wijde wereld in. Er naartoe gaan kan ook. De gratis shuttlebus brengt jullie zo naar Tsamadou Beach (een van de mooiste kiezelstranden van het eiland) of naar het vissersdorpje Kokkari (een van de mooiste van het eiland).

eenoudervakantie Griekenland

Kijk verder op Estivant voor alle verschillende reizen die ze hebben.

Eenoudervakantie Griekenland: Kos

Eenoudervakantie Kos, Griekenland

Ben je op zoek naar natuurschoon, een heerlijk klimaat, prachtige stranden, leuke dorpjes en een interessante cultuur, dan is een vakantie op het Griekse eiland Kos echt iets voor jou! Kos staat bekend als het Griekse fietseiland en is een ideale bestemming voor jou en je kinderen. In zo’n 3,5 uur vlieg je met Corendon naar één van de mooiste eilanden van Griekenland en maak je kennis met de gastvrijheid, traditionele specialiteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk het heerlijke weer.

Deze reis is ook zeer geschikt voor pubers. Het hotel is dicht bij Kos en je kan fietsen huren op het eiland. Ook gaat er een speciale ‘Tiener entertainer” mee op deze reis!

 

eenoudervakantie Griekenland

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × 9 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.