Eenoudervakantie Griekenland

eenoudervakantie griekenland

Tja, en wat ga je doen in de zomervakantie. Het is met dit koude weer natuurlijk lekker om daar al vast aan te denken… Estivant heeft meerdere eenoudervakanties waar jij én je kinderen het heerlijk naar hun zin hebben!

We zoomen vandaag in op een eenoudervakantie in Griekenland, mijn persoonlijke favoriet. Met drie uurtjes vliegen ben je er, in het paradijs voor levensgenieters; Griekenland. Zonzeker, mooie stranden, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Die wonen op het vaste land en op veel van de maar liefst 10.000 eilandjes.

Eenoudervakantie Griekenland

Het grootste eiland is Kreta. Het is niet alleen een groot eiland, maar ook een veelzijdige vakantiespot. Reken op een heel bijzondere kennismaking met de Kretenzer cultuur. En wist je dat de natuur op Kreta adembenemend is? Ben je klaar voor je ideale zomer?

Eenoudervakantie Griekenland: Kreta

Estivant Eenoudervakantie Kreta
Een zonvakantie waar je nog lang met plezier aan terug denkt? Kies voor de Eenoudervakantie op Kreta! Je vind er mooie dorpjes, lome havenplaatsjes en landschappen met hoge bergen. Geniet in Stalida op steenworp afstand van zee!

Eenoudervakantie Griekenland Kreta

Eenoudervakantie Griekenland: Kos

Estivant Eenoudervakantie Kos
Kos. Verrukkelijke oase in de Egeïsche Zee, die al eeuwenoud is. Kos is zo’n gemoedelijk eilandje waar je binnen de kortste keren vrienden mee bent met het hele gezin. Dat maakt het tot het ideale Griekse eiland voor je zomervakantie!

Eenoudervakantie Griekenland Kos

Je verblijft in een kleinschalig complex met een mooie groene tuin: Appartementen Denise. Neem een verkoelende duik in het grote zwembad. Kom vervolgens heerlijk tot rust op een ligstoel met parasol. Voor de allerkleinsten is een apart kinderbad aanwezig. Verder kun je met elkaar een potje biljarten, en een hapje eten. Voor degenen die graag contact houden met het thuisfront hebben we ook goed nieuws. In de gemeenschappelijke ruimte is gratis Wi-Fi aanwezig.

Kijk verder op Estivant voor alle verschillende reizen die ze hebben.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


7 × twee =

Vlog

Geslaagd en gescheiden ouders? Een mooie vlog voor de ouders van kinderen die eindexamen gedaan hebben. Ouders: denk eraan dat dit voor je kind een onvergetelijke dag en ervaring moet worden. Maak er een feestje van! Klik op onderstaande link voor de vlog: Geslaagd en gescheiden ouders?  

geslaagd en gescheiden ouders