Menu

Eenoudervakantie Spanje

eenoudervakantie Spanje

Viva Espana! Spanje is natuurlijk een op en top vakantieland en dus uitermate geschikt voor een eenoudervakantie. Zon, zee, strand en avonturen! Wat wil je nog meer op een vakantie alleen met je kinderen.

We hebben verschillende eenoudervakanties in Spanje voor je op een rijtje gezet:

Eenoudervakantie Spanje: Costa Brava: Playa D’aro

eenoudervakantie Spanje

De luxe camping ligt net aan de rand van de bruisende badplaats Playa D’aro en de schaduwrijke campingplekken liggen nog geen 200 meter bij het zwembad vandaan. Wil je liever naar het strand? Geen probleem. Een kilometer verderop sta je al met je voeten in de zee!

En heel leuk voor pubers

‘Ik heb geen zin meer om mee op vakantie te gaan, dat is saai!’ Herkenbare zin? Boek dan voor jou en je puber(s) een vakantie naar Playa D’aro! In combinatie met de activiteiten die onze crew organiseert, is dit de perfecte bestemming voor wat oudere kinderen. Wij snappen namelijk ook wel dat zij echt geen zin meer hebben om ’s ochtends mee te doen met de knutselclub. Overdag kunnen ze lekker samen chillen op het strand en ’s avonds mogen ze samen met onze crew 1 of 2 avonden mee op stap in een grote discotheek!

Ook de kleinere kinderen zullen zich hier niet snel vervelen. Met twee grote zwembadcomplexen op de camping en de activiteiten van ons Sun&Fun team is er genoeg te doen. En jij? Jij geniet samen met de andere alleenstaande ouders van tapas, sangria en lange Spaanse nachten…

Eenoudervakantie Spanje: Costa Dorada: Cambrills

eenoudervakantie Spanje

Deze kleinschalige familiecamping met top voorzieningen belooft je de meest luxueuze strandvakantie in jaren. Je geniet hier van luxe sanitair met regendouches en een schitterend zwembad. En wist je dat we hier tenten hebben die op slechts 25 meter van het zandstrand staan? Neem je meetlint maar mee en kom maar nameten!

Maar vergis je niet, want op deze geweldige camping is nog veel meer te doen dan aan het strand liggen. Zo is er een watersportschool, waar vandaan je met waterfietsen, surfplanken, zeilboten en een catamaran de Middellandse zee op kunt. Cambrils zelf is een heerlijk oud vissersdorp; zo’n leuk stukje Spanje zie je zelden!

Kijk hier verder voor deze super vakantie naar Cambrills; Estivant eenoudervakantie Cambrils .

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf + 4 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.