Menu

Coach voor ouders bij contactverlies na scheiding, Monique Meulemans

ouderverstoting coach

Monique Meulemans, coach voor ouders bij contactverlies na scheiding

Als je tijdens of na een scheiding het contact met je kinderen dreigt te verliezen of dat al verloren bent, weet je nauwelijks wat je overkomt. Je begint aan jezelf te twijfelen, kampt met gevoelens van verdriet, frustratie en onmacht en zit met veel onbeantwoorde vragen. Mogelijk herken je je kind niet meer, dat zich plotseling boos, arrogant en respectloos gedraagt of jou helemaal niet meer wil zien.

Omgaan met ouderverstoting

Dan is het fijn als je bij iemand terecht kunt met kennis van zaken en aan een half woord genoeg heeft. Via een (online) sessie help ik je om beter zicht te krijgen op jouw situatie. Is er sprake van (beginnende) ouderverstoting en zo ja, hoe dan verder? Je krijgt praktische tips over do’s en don’ts richting je ex, de kinderen en eventuele hulpverlening.

Wie ben ik?

Ik ben Monique Meulemans en ik zet mijn expertise op het gebied van complexe scheidingen en ouderverstoting in om (verstoten) ouders te begeleiden en hier beter mee te leren omgaan. Daarnaast train ik professionals. 

Het begon ‘ooit’ toen ik in mijn directe omgeving te maken kreeg met ouderverstoting. Inmiddels houd ik me ruim vijftien jaar bezig met deze problematiek en schreef er het boek ‘Emotioneel gevangen’ over. Ik ben opgeleid als NLP Master practitioner en systemisch coach.

Heb je interesse in een online coachingsgesprek kijk dan hier voor meer informatie en aanmelden.
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.