Menu

Single reizen algemeen

single reizen

Je bent weer alleen…… En net zoals je aan alle nieuwe dingen in je leven moet wennen, geldt dat ook voor het plannen van je vakanties. Als je gescheiden bent komt je oude manier van het vieren van de “gezinsvakantie” niet meer terug. Dat doet pijn… Gelukkig komen er wel veel andere manieren van vakantie vieren op je pad. Vakanties waar je voorheen wel van hoorde, maar die niet voor jou waren. Het is ook wel weer spannend om je daar in te gaan verdiepen. Hieronder vind je een overzicht van de mooiste single reizen van diverse reisaanbieders.

Single reizen

We zullen hier dieper ingaan op de single reizen. Want je verdient het ook om af en toe even los te zijn van alles en eens helemaal tot jezelf te komen. De komende periode zullen we allerlei verschillende single reizen bespreken. Er zijn veel verschillende aanbieders van single reizen en we hebben hier de beste voor je op een rijtje gezet. In ons overzicht vind je niet alleen singlereizen voor jongvolwassenen, maar singlereizen voor 30 +, 40+, 50+ en 60+. Er zijn dus reizen voor elke leeftijdscategorie.

Cirkel single reizen Europa

Wintersport Cirkel

Tijdens de single reizen van Cirkel Vakanties is er veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Zoekt men de gezelligheid van een groep, dan kun je eropuit trekken met de andere alleengaanden die ook voor deze single reis hebben gekozen. Een begeleider, die 24 uur per dag voor de reizigers klaarstaat, verzorgt de vakantie tot in de puntjes. Het voordeel van single reizen is dat bijna alles voor onze gasten geregeld wordt. Ze vinden daarnaast ook de gezelligheid, die het reizen met een groep singles kan bieden. Hebben ze even geen zin in al die drukte, dan is er natuurlijk voldoende ruimte om zich even terug te trekken. De single reizen zijn verdeeld in leeftijdscategorieën. Wij bieden reizen aan voor deelnemers tussen 20 en 35 jaar, 25 en 45 jaar, 35 en 55 jaar en 45+. De groepsgrootte varieert van circa 10, tot 25 deelnemers. Dit is afhankelijk van de betreffende bestemming en de mogelijkheden.

 

Singlevakanties

 

Estivant

Singles blij maken. Dat doen wij bij Estivant.nl graag. Dat doen we al meer dan 15 jaar met onvergetelijke single reizen waar je in alle vrijheid samen van geniet. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. We bieden vakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen, waardoor je altijd leeftijdsgenoten ontmoet. En dat is wel zo leuk! Je kunt onder andere weer kiezen uit verschillende strand, wandel- en wintersportvakanties die op de volgende leeftijden zijn ingedeeld: 25-39 jaar, 30-49 jaar, 35-55 jaar en 40-69 jaar. Zowel bij onze zomer- als wintervakanties proberen wij een gelijke man/vrouw verdeling te bewerkstelligen, wat ons vaak lukt. Omdat vrouwen zich vaak wat eerder aanmelden dan mannen lukt het niet altijd, maar we doen ons uiterste best. Onze vakanties zijn speciaal bedoeld voor alleenreizenden. Dat betekent dat je alleen kunt boeken zónder partner. Je kunt natuurlijk wel samen boeken met een goede vriend of vriendin. Wij organiseren geen datingreizen, maar brengen wél een leuke groep mensen samen.

Aktiva Tours fiets- en wandelreizen

Single wandelreizen bij Aktivatours.nl
Wandelen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider brengt u met de minibus naar de wandelroute en terug, en vervoert ook de bagage naar de volgende overnachtingsplaats. U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

KRAS Singlereizen

Je bent single, maar je wil niet alleen op reis? Boek dan je single reis bij Kras. Zo weet u zeker dat u een ongedwongen en gezellige vakantie met andere singles tegemoet gaat, waar u nog lang met plezier op terug kunt kijken. Zon, zee en strand, wandelen in de bergen, of cultuur proeven in indrukwekkende steden? Binnen ons aanbod hebben we speciale reizen voor singles in diverse leeftijdscategorieën. Per reis wordt duidelijk aangegeven om welke leeftijdsgroep het gaat (bijvoorbeeld 30-45 jaar of 40-55 jaar). Indien er geen leeftijd wordt vermeld, is de singlereis geschikt voor iedereen. Dus of u nu 30, 40, 50 of 60-plusser bent, u vindt altijd wel een singlereis die bij u past. Op die reizen ligt de leeftijd over het algemeen boven de 55 jaar. De groepssamenstelling bestaat normaliter uit ongeveer 60 % vrouwen en 40 % mannen.

 

 

Baobab

 

Dezelfde rondreis, ander gezelschap. Ben je single en vind je het leuk om je reis alleen met andere singles te delen? Boek dan een van onze single reizen! Je maakt precies diezelfde bijzondere Baobab-reis, met maar één verschil: je reist exclusief met singles. Samen boeken met een andere single mag natuurlijk ook! Zo worden er regelmatig reisgenoten gezocht en gevonden via onze Facebook pagina. Passen deze singlereizen niet bij jouw wensen? Kijk dan ook eens bij onze andere reizen: meer dan 40% van onze klanten kiest als alleenstaande voor een groepsreis van Baobab.

Of ga direct naar:

Single Reizen Wintersport

Single vakantie Ibiza

Single Reizen Italie

Single Reizen Spanje

Single Reizen Amerika

Single Rondreis

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie × = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.