Menu

Single vakantie Ibiza

single vakantie Ibiza

Met de zomervakantie in zicht willen we jullie weer een mooie reis laten zien. Heb je al wel eens gedacht aan een single vakantie? Jezelf eens lekker verwennen met pure ME-time. Zon, zee, strand en leuke nieuwe mensen, dat klinkt best goed.Toch? Dus stap uit je comfort-zone en bekijk onderstaande reis naar het mooie party eiland Ibiza. Geen clubtijger? No problema, er is nog genoeg te doen op Ibiza! Er zijn talloze mooie strandjes in de omgeving, maak een mooie boottocht langs indrukwekkende baaien en klippen of wandel door de smalle straatjes van Ibiza-stad. De op een na grootste stad van het eiland, Santa Eularia, bereik je in 10 minuten met de bus. Hier kun je heerlijk over de lange boulevard slenteren en Sangría drinken in een van de barretjes. Iedereen weet ook dat je op een eiland perfect je favoriete watersport kunt beoefenen, dus zo ook op Ibiza!

Kijk hier voor de Estivant Single reis Ibiza

Reisgegevens van de single vakantie Ibiza

• 8 – 20 alleenreizenden in gelijke m/v verdeling (indien mogelijk)
• Verblijf in 3-sterren hotel
• Verblijf o.b.v. halfpension (‘s avonds uit eten, 1 avond picknick op het strand)
• Aankomst- en vertrekdag op zondag

• Vlucht met Transavia van Amsterdam naar Ibiza-stad.

 

single vakantie Ibiza

 

Niets moet, véél kan”, dat is het motto bij alle vakanties van Estivant.nl Estivant Vakanties is al bijna 15 jaar succesvol in de leukste 1-oudervakanties en singlevakantiees. Met plezier geven wij groepen singles en alleenstaande ouders en hun kids al jaren een belevenis van formaat op bijzondere vakantiebestemmingen in Europa.. Geen vol programma waar je verplicht aan mee moet doen, maar voor wie wil zijn er verschillende activiteiten inbegrepen zoals bijvoorbeeld de

Hippiemarkt

Treed in de voetsporen van kunstenaars, ambachtslieden en hippies die vroeger op Ibiza woonden. We wandelen naar de hippiemarkt Punta Arabí. Met trommelmuziek op de achtergrond struinend tussen de vele kraampjes met sieraden, kleding, lederen artikelen en souvenirs waan je je hier weer helemaal in de sixties!

Road Trip met een huurauto

Je kan ook het eiland ontdekken met een auto.We gaan we op weg naar verscholen baaitjes, kleurrijke vissershavens en andere hotspots op het eiland. Op Ibiza valt zo veel te ontdekken dat we dat het beste met een aantal huurauto’s kunnen doen. Wat dacht je van de hipste strandclub van het eiland ‘Blue Marlin’ en de bekende magische rots ‘Es Vedra’? Vergeet je smartphone of fototoestel niet mee te nemen, want we krijgen prachtige plekken te zien. We sluiten de dag af in een prachtige baai waar ons een picknick inclusief zonsondergang te wachten staat.

Is Ibiza niet jouw ding maar ben je wel benieuwd naar de andere Single vakanties van Estivant? Kijk dan verder, er zit vast iets bij dat je leuk vindt!

Laat je weten hoe je single vakantie geweest is?

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 9 = negen

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.