Menu

Eenoudervakantie naar de zon in de meivakantie

eenoudervakantie in mei

Over een paar weken begint de meivakantie alweer. Tijd om je eens te gaan verdiepen in een leuke eenoudervakantie naar de zon.

Estivant biedt een hele leuke reis naar Turkije. Zon gegarandeerd dus!

In de baai van Bitez is het leven prachtig. De zon laat zich er graag zien, de stranden lonken, ’s avonds roezemoest het op de boulevard met de gezellige terrasjes, de bloemen bloeien, de zeilboten varen voor de kust. En 200 meter daar vandaan, stap je een oase binnen. Onze oase, om precies te zijn. Met ons eigen hotel, een zwembad, zonnebedden, een bar en zitjes onder de bomen. En de kinderen? Tja, die kunnen bijna niet kiezen wat ze die dag voor leuks zullen gaan doen.

eenoudervakantie meivakantie

Wil je meer weten over deze heerlijks ontspannen reis? Of weten hoe anderen het ervaren hebben? Kijk bij Estivant. Ze hebben ook heel veel leuke reizen voor de zomervakantie klaar staan!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ vier = 8

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.