Menu

Edwin Beijersbergen, Scheidings- en Relatiecoach

Als je in een relatiecrisis belandt, gaat scheiden of inmiddels gescheiden bent, heeft dit vaak grote invloed op je energieniveau, je functioneren op het werk, je eigenwaarde en je levensgeluk. En niet in de laatste plaats het welzijnsniveau van je kind(eren). Ik coach en begeleid ouders voornamelijk individueel. Je hebt daar de andere ouder dus niet voor nodig. Daarnaast coach ik ondernemers/leidinggevenden gericht op hun balans werk-privé.

Het is mijn missie om jou weer vanuit je kracht te laten functioneren en je te helpen het plezier in je leven terug te vinden. Zodat jij er volledig kunt zijn voor je kind en dat je weer een goede werk-privé balans hebt

Wie ben ik?

Ik ben Edwin. Ik vind het leuk en belangrijk om mensen te helpen, er te zijn en iets voor hen te betekenen. Vooral tijdens en na een scheiding is dit heel waardevol. Het is vaak een complexe situatie en mensen weten niet hoe ze hier goed mee om kunnen gaan. Maar je hoeft het niet alleen te doen: alleen ga je sneller, samen kom je verder! Ik breng mensen weer in verbinding met elkaar; leer hen zichzelf en de ander beter te begrijpen, zodat zij weer vanuit rust met elkaar communiceren en er een respectvolle band ontstaat.

“We hebben voor het eerst sinds lange tijd een normaal gesprek met elkaar gehad.” Als ik dat terugkrijg, is mijn dag goed. De positieve impact die dit namelijk heeft op de kinderen, is fantastisch. Daar doe ik het voor.

Wil je dit zelf ervaren, heb je vragen of heb je behoefte aan een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.