Menu

Partner worden van het online magazine

Partner worden van het online magazine

NieuweStap.nl is sinds 2012 hét grootste online Magazine over scheiden en gescheiden zijn.

Wij informeren en inspireren mensen vóór, tijdens en na hun scheiding. Want je hele leven verandert door je scheiding! Ieder jaar komen er 200.000 mensen in die situatie. Zij zijn allemaal op zoek naar informatie om deze moeilijke periode wat minder moeilijk te maken. Als de ouders goed geïnformeerd zijn, helpt dat natuurlijk ook de kinderen.

Op ons platform delen wij dagelijks nieuwe content in de vorm van artikelen, tips, blogs & vlogs. Je kan hier als partner een waardevolle bijdrage aan leveren. Onze website wordt ondersteund door de kracht van Social Media, waar wij alle content dan ook delen.

Ons bereik:

Ruim 55.000 bezoekers per maand op nieuwestap.nl, waarvan ruim 40.000 unieke bezoekers (en dit aantal blijft stijgen)

2500 volgers op Facebook 

1500 volgers op Twitter

2500 contacten op onze LinkedIn pagina’s
Wekelijkse nieuwsbrief met meer dan 5000 abonnee’s

Jouw mogelijkheden

Wil jij jouw bedrijf profileren op NieuweStap.nl door, in blogs of vlogs, jouw knowhow te delen met onze lezers en ze goede tips te geven?

Laat het ons weten en wij informeren je over de mogelijkheden en de kosten.

Jouw bedrijf wordt opgenomen in de banners, die op alle pagina’s verschijnen, met een link naar je eigen pagina. Daarnaast krijg je een etalagepagina tot je beschikking om jezelf en/of je bedrijf te presenteren. Je blog/vlog wordt gedurende je partnerschap blijvend geplaatst op nieuwestap.nl met vele tienduizenden bezoekers per maand.

Natuurlijk denken wij graag met je mee!

Daarnaast vormen alle partners samen een netwerk van scheidingsprofessionals. We ontmoeten elkaar een aantal keer per jaar en delen onze kennis zodat we van elkaar kunnen leren om de mens in scheiding zo goed en volledig mogelijk te kunnen bijstaan, ieder in zijn eigen discipline.

Is je belangstelling gewekt? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op en vertellen je graag meer over het partnerschap!

Elske en Annelies
Oprichtsters Nieuwe Stap

Algemene Voorwaarden.
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.