Menu

Partner worden van het online magazine

Partner worden van het online magazine

NieuweStap.nl is sinds 2012 hét grootste online Magazine over scheiden en gescheiden zijn.

Wij informeren en inspireren mensen vóór, tijdens en na hun scheiding. Want je hele leven verandert door je scheiding! Ieder jaar komen er 200.000 mensen in die situatie. Zij zijn allemaal op zoek naar informatie om deze moeilijke periode wat minder moeilijk te maken. Als de ouders goed geïnformeerd zijn, helpt dat natuurlijk ook de kinderen.

Op ons platform delen wij dagelijks nieuwe content in de vorm van artikelen, tips, blogs & vlogs. Je kan hier als partner een waardevolle bijdrage aan leveren. Onze website wordt ondersteund door de kracht van Social Media, waar wij alle content dan ook delen.

Ons bereik:

Ruim 80.000 bezoekers per maand op nieuwestap.nl, waarvan ruim 60.000 unieke bezoekers (en dit aantal blijft stijgen)

2500 volgers op Facebook 

1500 volgers op Twitter

1800 contacten op onze LinkedIn pagina’s
Wekelijkse nieuwsbrief met meer dan 4000 abonnee’s

Jouw mogelijkheden

Wil jij jouw bedrijf profileren op NieuweStap.nl door, in blogs of vlogs, jouw knowhow te delen met onze lezers en ze goede tips te geven?

Laat het ons weten en wij informeren je over de mogelijkheden en de kosten.

Jouw bedrijf wordt opgenomen in de banners, die op alle pagina’s verschijnen, met een link naar je eigen pagina. Daarnaast krijg je een etalagepagina tot je beschikking om jezelf en/of je bedrijf te presenteren. Je blog/vlog wordt gedurende je partnerschap blijvend geplaatst op nieuwestap.nl met vele tienduizenden bezoekers per maand.

Natuurlijk denken wij graag met je mee!

Is je belangstelling gewekt? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op en vertellen je graag meer over het partnerschap!

Elske en Annelies
Oprichtsters Nieuwe Stap

Algemene Voorwaarden.

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.