Menu

Ouder- en pubercoach bij scheiding

Angèle Babeliowsky oudercaching pubercoach bij scheiding

Praktijk van een ouder- en pubercoach bij scheiding

Terug naar harmonie na een scheiding kan!

Als je uit elkaar gaat maar ook daarna komt er heel veel op jou als ouder maar ook jullie pubers af.

Naast alle praktische, juridische en fiscale zaken spelen emoties een grote rol.

Herken jij  ook dat je de scheiding, nu eenmaal besloten is om uit elkaar te gaan,  zo snel mogelijk wilt regelen en door wilt met je leven? Maar lukt dat ook?

Emoties beïnvloeden het proces

Soms wel maar helaas vaak niet omdat emoties vaak een grote rol spelen bij jou, de andere ouder EN ook jullie pubers. En die beïnvloeden het proces. Emoties, die zo goed te begrijpen zijn, beïnvloeden je gedrag, de manier waarop je communiceert of  hoe je de ander ziet en of je de ander wel of niet kan horen of zien en dragen makkelijk bij aan conflicten. En dat wil geen één ouder zeker niet als je weet dat conflicten het meest schadelijk voor de kinderen zijn.

Pubers zitten sowieso in een emotionele rollercoaster en een scheiding kan dan nog meer impact hebben. En merk je bijv. dat je nu je zelf zo veel aan je hoofd hebt je geen ruimte voelt voor je puber die juist in deze periode het contact nodig heeft? En merk je dat je puber echt last heeft van jullie scheiding?

Hoe blijf je in verbinding met elkaar?

Hoe blijf je in verbinding met jezelf, met de andere ouder en je puber…….. En hoe doe je dat als er andere partners in het spel komen?

Hoe blijf je liefdevolle ouders samen en kom je terug in harmonie na de scheiding of hoe haal je het maximaal haalbare uit jullie contact en kunnen jullie kinderen later zeggen:

De scheiding was niet leuk maar jullie hebben het goed gedaan!!

T’is gewoon een enorme klus en ik sta in deze periode graag naast je, niet om je de les te lezen maar met begrip en compassie begeleid ik jou en /of je puber  zodat jullie als liefdevolle ouders, want ouder blijf je altijd,  of  als  gezonde en gelukkige puber met je leven door kunnen. 

Dat is het grootste cadeau dat jullie jezelf EN bovenal jullie puber(s) kunnen geven.

Unieke coaching voor jou

In een gratis oriënterend gesprek bekijk ik als gecertificeerde scheidingscoach, aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland, en gezins- en pubercoach met jou welke coaching jou het meeste gaat brengen zodat je  jouw doel behaalt, rust vindt en door kan met je leven. Mijn coaching doe ik 1 op 1 met jou en/of je puber en  wordt ook veel naast mediation ingezet. 

Ouder-kind dagen

Naast coaching organiseer ik in 2022 ook ouder-kind dagen waar je tijdens of na een scheiding op een ontspannen manier  op een prachtige plek in NL in de natuur het contact en de verbinding met je puber weer gaat ervaren. 

Zet de eerste stap naar contact en plan een  oriënterend gesprek met mij.

Ik hoor je graag.

Harte groet,

Angèle Babeliowsky

SCHEIDINGSCOACH|GEZINS- EN PUBERCOACH

PS; Mocht je op zoek zijn naar diverse tips volg dan mijn blogs of schrijf je in voor mijn inspiratiemail op   www.angelebabeliowsky.nl

Ik word ook graag vrienden met je op Insta of FB

Wil je als eerste op de hoogte wilt  blijven van mijn nieuws, agenda, tips en tricks schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang ook 10 gratis tips voor het’ ERGSTE gesprek’ in je  leven en geeft je tools om dit gesprek  vol vertrouwen en compassie voor je kinderen te kunnen doen.
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.