Menu

Samen Snel Scheiden

samen snel scheiden

Wie zijn Samen Snel Scheiden?

Samen Snel Scheiden is een product van De Boorder Schoots Familierechtadvocaten.

De Boorder Schoots is een van de grootste kantoren in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht, met kantoren in Amsterdam en het Gooi. Wij behandelen uitsluitend zaken, die verband houden met het familie- en erfrecht in de ruimste zin. Dit kunnen zaken zijn met een aanzienlijk financieel belang (bijvoorbeeld het verdelen van een onderneming), ingewikkelde juridische constructies (bijv. de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden) of zaken met internationale aspecten (bijv. een kinderontvoering of een echtscheiding tussen expats). Ook zaken die op het eerste gezicht niet erg ingewikkeld zijn, behandelen wij met veel plezier.

Wat houdt Samen Snel Scheiden in?

In sommige gevallen kan een scheiding op een snelle en efficiënte manier tegen een vaste prijs worden afgewikkeld. Wij hebben een traject ontwikkeld waarbij u zelf een groot deel van het huiswerk voorbereidt en u drie gesprekken met de mediator voert, die hiervoor is opgeleid en is aangesloten bij de vFAS. De mediator stelt voor u het convenant en ouderschapsplan op en zorgt voor een formele afwikkeling van de scheiding dan wel samenleving.

Cliënten willen steeds meer duidelijkheid over de kosten van hun advocaat. Wij hebben ook gemerkt dat meer cliënten met elkaar hun scheiding willen regelen op een praktische en reële manier zonder ruzie, dus door samen te werken. Vooral stellen met kinderen willen graag hun zaken harmonieus oplossen door afspraken te maken die gelden voor de lange termijn. Zo weet eenieder waar hij aan toe is. Aan deze behoefte, dus samenwerken tegen een vaste lage prijs, voldoet Samen Snel Scheiden.

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.