Menu

Samen Snel Scheiden

samen snel scheiden

Wie zijn Samen Snel Scheiden?

Samen Snel Scheiden is een product van De Boorder Schoots Familierechtadvocaten.

De Boorder Schoots is een van de grootste kantoren in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het familierecht en het erfrecht, met kantoren in Amsterdam en het Gooi. Wij behandelen uitsluitend zaken, die verband houden met het familie- en erfrecht in de ruimste zin. Dit kunnen zaken zijn met een aanzienlijk financieel belang (bijvoorbeeld het verdelen van een onderneming), ingewikkelde juridische constructies (bijv. de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden) of zaken met internationale aspecten (bijv. een kinderontvoering of een echtscheiding tussen expats). Ook zaken die op het eerste gezicht niet erg ingewikkeld zijn, behandelen wij met veel plezier.

Wat houdt Samen Snel Scheiden in?

In sommige gevallen kan een scheiding op een snelle en efficiënte manier tegen een vaste prijs worden afgewikkeld. Wij hebben een traject ontwikkeld waarbij u zelf een groot deel van het huiswerk voorbereidt en u drie gesprekken met de mediator voert, die hiervoor is opgeleid en is aangesloten bij de vFAS. De mediator stelt voor u het convenant en ouderschapsplan op en zorgt voor een formele afwikkeling van de scheiding dan wel samenleving.

Cliënten willen steeds meer duidelijkheid over de kosten van hun advocaat. Wij hebben ook gemerkt dat meer cliënten met elkaar hun scheiding willen regelen op een praktische en reële manier zonder ruzie, dus door samen te werken. Vooral stellen met kinderen willen graag hun zaken harmonieus oplossen door afspraken te maken die gelden voor de lange termijn. Zo weet eenieder waar hij aan toe is. Aan deze behoefte, dus samenwerken tegen een vaste lage prijs, voldoet Samen Snel Scheiden.
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.