Menu

De partneralimentatie fraude expert

partneralimentatie fraude

Veel mensen die ik spreek, die partneralimentatie betalen, lopen vast wanneer er signalen zijn dat de ex-partner samenwoont. Je ex-partner zou dit moeten melden, zodat je minder of geen partneralimentatie meer hoeft te betalen. Wanneer je hem of haar hiermee confronteert zwijgt hij of zij en ontkent dit. Het is een grote frustratie voor de man of vrouw die alimentatie moet blijven doorbetalen met de wetenschap dat je ex-partner samenwoont. Sterker nog, je ex-partner heeft er geen recht meer op volgens het rechtssysteem. Net zoals de alimentatie is vastgesteld, zijn er ook wetten en spelregels om te bepalen wanneer aan de betaling van alimentatie een einde kan komen. Wanneer er aan deze spelregels niet wordt nagekomen, is er sprake van alimentatiefraude.

Misschien zit jij ook in deze situatie, maar wat kan jij doen? Je loopt elke keer weer vast. Je hebt het probleem bij verschillende instanties en/of bij een advocaat voorgelegd, maar je komt helaas niet verder. Je wilt weten wanneer je in je recht staat! Je moet kunnen aantonen dat je ex-partner samenwoont  in een duurzame effectieve relatie en een gemeenschappelijke huishouding heeft en samenwoont. Eigen observaties en verklaringen van familie, vrienden en kennissen zijn niet objectief en worden helaas door een rechtbank niet als overtuigend bewijs gezien.

Dan kan je terecht bij Dutch Detective Agency.

Pieker jij je op je werk, thuis of in je sociale leven en vraag jij jezelf het volgende af:

  • of je (ex-) partner een nieuwe relatie is aangegaan;
  • of minder betalen, of stoppen met het betalen van partneralimentatie een mogelijkheid is;
  • waar je (ex-) partner verblijft;
  • wat de activiteiten zijn van je (ex-) partner;
  • of je ex-partner weer werkt, meer werkt dan is vastgesteld of van werkgever is veranderd;
  • of je ex-partner inwoont bij of samenwoont met een nieuwe partner en of er sprake is van een affectieve duurzame relatie?

Het gaat vaak om een groot financieel belang, het wegnemen van irritatie, het brengen van rust en financiële vrijheid. Er zijn veel mensen, die het er voor over hebben om hiervoor een privé detective in te huren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw persoonlijke situatie en naar wat wij voor je kunnen betekenen?

EXCLUSIEF voor jou als nieuwe stap lezer nodig ik je van harte uit voor een GRATIS INZICHTSESSIE*

In deze inzichtsessie krijg je een eerlijk advies en wordt je duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast bekijken we samen waar je nu staat en wat een plan van aanpak kan zijn.

Iedereen laat sporen achter

en die sporen vindt Dutch Detective Agency.  

Ik hoop je gauw te ontmoeten en voeg me gerust toe aan jouw netwerk. Kijk ook eens op onze website wat we voor je kunnen betekenen: dutchdetectiveagency.com of bel me op: +31(0)85 060 0100

*Een inzichtsessie is een gesprek van 30 minuten via Skype, FB messenger of telefonisch.

Dutch Detective Agency

Fraude Expert; Observaties; Recherche onderzoeken wereldwijd; background check; screening; Bonafide relaties, Adresonderzoek, Observaties, Oprichter en Bedenker van de Z.O.E.K-methode waarmee ik jou stap voor stap help om iemand terug te vinden;
Mijn missie is dat ik ieder jaar mensen help om hun partneralimentatie naar nihil te brengen wanneer bij de ex-partner het inkomen verandert, of wanneer hij of zij gaat samenwonen en er sprake is van een duurzame relatie. Deze onderzoeken betekenen voor mij op de lange termijn verbinden en geïnteresseerd zijn in de ander. Je exacte vraagstelling wordt onderzocht. Wij hanteren een eigen strategie om tot een hoogwaardig resultaat te komen, zodat financiële-, imago-, emotionele schade voorkomen en opgelost kan worden. Ieder onderzoek vraagt om een andere benadering en is uniek. 
Ons recherchebureau is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Dutch Detective Agency heeft vergunning nummer 1418, afgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

 

 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.