Menu

Partneralimentatie fraude, wat doet een detective?

2 reacties
partneralimentatie fraude

Hoe begin je nou precies met het achterhalen of je ex-vrouw een duurzame affectieve relatie heeft en een gemeenschappelijke huishouding voert. 

Wat zijn de eerste stapjes?

Welke signalen heb je gespot bij je ex, wat houdt ze voor je verborgen? Houdt ze dingen achter en vertelt ze je niets meer? Omdat ze bang is dat ze de maandelijkse partneralimentatie niet meer van jou krijgt.

Daarover gaat het partneralimentatie reductie onderzoek. Ik onthul de verborgen agenda van je ex-partner, vergaar onafhankelijke bewijsstukken, maak urenlange observaties om de waarheid boven water te krijgen. Ga de achtervolgingen in om met uiteindelijk een rapportage te komen met explosief belastend rechtmatig bewijsmateriaal. 

Bewijsvoering

Er moet heel wat bewezen worden om de rechter te doen overtuigen om de partneralimentatie te laten stoppen en er moet heel wat bekend worden gemaakt, zoals: wederzijdse verzorging, affectieve relatie van duurzame aard en een gemeenschappelijke huishouding.

Wat inspecteer ik:

 • Hoe vaak in de week verblijven ze bij elkaar en blijven ze bij elkaar slapen? Hoeveel “romantische” momenten zijn ze samen? 
 • Waar je ex-vrouw en haar vaste partner wonen, ook als ze op 2 adressen ingeschreven staan. 
 • Waar je ex en haar lover werken. Wanneer het belangrijk is voor het onderzoek hoe vaak ze werkt. Is haar werksituatie veranderd sinds het echtscheidingsconvenant en heeft ze dit niet aan jou of de rechter kenbaar gemaakt, zodat de partneralimentatie omlaag of naar nihil kan.
 • De sleutel van “elkaars” woning? Een belangrijk onderdeel. Ik documenteer het.
 • Boodschappen die ze voor elkaar en met elkaar doen en de betaling ervan.
 • Samen weekendjes weg en/of vakanties. Dit bewijsmateriaal wordt gevonden via kiekjes op social media of door middel van foto’s vastgelegd door mij dat ze samen met koffers vertrekken.
 • Dineetjes van je ex-vrouw en haar vaste partner?  Ik ga het restaurant binnen en registreer de romantische momenten.
 • Maken ze gebruik van elkaars voertuigen? Dit maakt het onderzoeksrapport sterk. 
 • Verzorging van elkaars kinderen? Samen naar de sportvereniging of de kinderen afzetten en/of ophalen op school. Ik leg het vast op de gevoelige plaat.
 • Door wie en hoe vaak wordt de hond uitgelaten? Ik weet het!

Oplossing

Dit is de oplossing. Een geheime missie van een maand met een resultaat van een dossier met tientallen foto’s met belastend materiaal. Ik kan je vertellen dat je ex-vrouw niet blij is, als ze het partneralimentatie fraude onderzoek onder ogen krijgt. 

Wanneer dit allesomvattende onderzoeksrapportage door de rechter wordt bestudeerd, kan hij niet anders oordelen dan dat de partneralimentatie naar nihil moet worden. Jij verlost bent van je maandelijkse plicht en dat jij de honderden euro’s EINDELIJK aan jezelf kan besteden. 

Ben je bereid om de stap te nemen en je onterechte partneralimentatie aan te vechten en ben jij bereid om de strijd aan te gaan zodat je eindelijk van de partneralimentatie af bent die jij ten onrechte betaalt? Ben je klaar voor de realiteit? Wil jij je zuurverdiende geld aan jezelf mogen en kunnen besteden. Wil jij vrij zijn van de plicht die door de rechter is opgelegd?

Zo ja! Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op om eens te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Meld je aan voor een gratis inzicht sessie. Dan krijg je gratis advies en vertel ik je wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Klik hier op de link en meld je aan!

Het mooie is dat je de kosten van een rechercheonderzoek 100% kan verhalen op je ex-partner.

Dutch Detective Agency

Lees ook de andere blogs van Dutch Detective.

REACTIES

Viv - 24 mrt 2022

Ik neem aan dat overal waar een ze staat ook een hij gelezen kan worden?

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 24 mrt 2022

  Natuurlijk!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes + = 15
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.