Menu

Detective: subject wordt achtervolgd

2 reacties
betaal jeonterecht partneralimentatie?

Detectiveserie: Een subject wordt achtervolgd naar een bizar grote villa.

Private investigator

Twee private investigators (PI) in casual kleding nemen positie in op een terras aan de overkant van het huis. Ze observeren subject vanachter een keurig gedekte vierkante bistrotafel.
Een van de pi’s zegt: “Case closed; Subject heeft een verhouding met de eigenaar van deze woning”. 

Veel onderzoek

Helaas kun je in het echt niet op die manier ervan uitgaan dat als er iemand ergens een keer naar binnen gaat direct de cases kunt oplossen. Dit heeft onderzoek nodig. Veel observatietijd, onderzoek, achtervolgingen en bewijsmateriaal. 
Want na een enkele observatie kan je nog niet vaststellen dat diegene er een affaire op na houdt, samenwoont of dat ze samen leeft als ware ze gehuwd. 
Maar er zijn toch zeker wel andere manieren om de waarheid te vinden? Een bevinding van een buurvrouw, vriendin of familielid. Zelf bewijsmateriaal verzamelen…..

Nope, verklaringen van personen en zelf verzameld bewijsmateriaal zijn niet wettig en zal door de rechtbank als vernietigt verklaart worden. 
Want de taal van leugenaars en de taal van de mensen die de waarheid spreken is verschillend. 

Sporen

Iedereen laat sporen achter. Daarom ben ik tot in perfectie bezig met het vaststellen van de waarheid “als een drukke baas.” Om onafhankelijke bewijsstukken te vergaren, urenlange observaties, achtervolgingen om met uiteindelijk een rapportage te komen met een explosief belastend rechtmatig bewijsmateriaal. 

Is je ex ECHT? Spreekt ze de waarheid? Of heb je een vermoeden dat ze een dubbelleven leidt? Houdt ze haar eigen huis aan, ontkent ze dat ze samenwoont of een een nieuwe partner heeft. Want er staat heel wat op het spel als men erachter komt dat ze samenwoont en geen recht meer heeft op haar partneralimentatie. 

Betaal je onterecht partneralimentatie?

Ben je klaar om uit het slachtofferrol te stappen? Ben je klaar voor een openbaring? Ben je klaar als een bezetene te achterhalen wat je ex doet, met wie, wanneer en hoe?Wil jij je zuurverdiende geld aan jezelf mogen en kunnen besteden? Wil jij het recht in eigen hand steken en EINDELIJK van je partneralimentatie af te zijn? Wil jij vrij zijn van de plicht die door de rechter is opgelegd?

Zo’ ja. Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op om eens te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Meld je aan voor een gratis inzichtsessie. Dan krijg je gratis advies en vertel ik je wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie. Klik hier op de link en meld je aan!

Dutch Detective

REACTIES

Vivian - 11 feb 2021

Ik neem aan dat overal waar zij staat ook hij gelezen kan worden? Het is namelijk echt niet zo dat alleen hij alimentatie moet betalen. In de echte wereld is het ook zo dat zij een alimentatie betaalverplichting kan hebben!

    Profielfoto van Nieuwe Stap

    Nieuwe Stap - 15 feb 2021

    Klopt Vivian. Natuurlijk kan dit ook gelden wanneer de vrouw een alimentatieverplichting heeft. Voor de leesbaarheid is dit stuk geschreven vanuit een man.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ vijf = 11
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.