Menu

Mijn naam is Sherlock Holmes, de alimentatie fraude expert aan het woord

alimentatie fraude expert

Gisteren spotte ik ergens op internet deze tegelwijsheid van de legendarische schrijver Arthur Conan Doyle bekend van de verhalen over de detective Sherlock Holmes en zijn assistent Dr. Watson:  

My name is Sherlock Holmes. There is nothing more deceptive than an obvious fact.

Klopt. Vaak zijn we te gemakzuchtig, trekken we te snel een conclusie. We oordelen en bedenken we hoe het zou zijn, of geloven domweg niet dat het zo is.

Bijvoorbeeld: Het is moeilijk om een ontdekte leugen te accepteren als je die persoon volledig vertrouwt. Het is gemakkelijk om de feiten om te buigen en de waarheid tegen te spreken. Of ondanks de feiten vol te houden dat iets niet waar is. 

Tijdens een recherche onderzoek is het vaak anders dan men denkt en wordt er achterhaald wat iemand nu echt uitspookt. 

Elke observatie van een persoon brengt een ontdekking. Die weer een stukje van de mysterieuze puzzel ontrafelt. 

Dit betekent; de persoon traceren, vaak uren lang waarnemen, achtervolgen, feiten ontraadselen en vastleggen. 

Ik hou ervan om een case op te lossen. Een dossier met feiten, foto’s, hard bewijs materiaal op tafel te leggen, waar de tegenpartij niet anders op kan reageren dan door op te biechten.

Het is geweldig als onthuld wordt wat voor mijn opdrachtgever op slinkse wijze werd verborgen.

Daar word ik nu gelukkig van. 

Als jij elke maand braaf honderden euro’s overmaakt aan je ex die samenwoont als ware gehuwd en dat je dat zat bent, kom dan eens met me praten.

Tijdens dit babbeltje kan ik je adviseren wat de beste tactiek voor jouw persoonlijke situatie is, voor noppes.

Meld je hier aan voor het gratis gesprek.

Ik zie je aan de andere kant.

Ciao,

Raimondo

Lees ook de andere blogs van de Dutch Detective

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 63
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.