Menu

Ik denk dat mijn ex samenwoont

6 reacties
ik denk dat mijn ex samenwoont

Iedere privé detective leert iets handigs in het speurdersklasje:

Iedereen laat sporen achter.

Heel handig als je naar iemand op zoek bent die lijkt van deze aartkloot te zijn verdwenen of een groot geheim bij zich draagt.

Alles draait om een ingenieuze zoekmethode, scherpzinnige oplossingen en een doordachte aanpak.

Onterecht betalen partneralimentatie

Veel mannen martelen zichzelf met de gedachte dat ze onterecht elke maand partneralimentatie betalen aan hun ex-partner.

Want hun ex heeft vermoedelijk een nieuwe partner en ze woont samen als ware gehuwd.  Ze houdt haar eigen huis aan, ontkent dat ze samenwoont of een nieuwe partner heeft en leidt een dubbelleven.

Een van de fouten die ik mannen het vaakst zie maken is dat ze denken dat ze hierin niets kunnen doen.

Ze maken gefrustreerd jarenlang elke maand de honderden euro’s partneralimentatie trouw over naar het bankrekening van hun ex-partner, terwijl ze daar geen recht meer op heeft volgens het Nederlands rechtssysteem.

Denk je dat je ex samenwoont?

Ze zijn koortsachtig op zoek naar de openbaring. Als een stalker bij familie, vrienden, kinderen en buren vragen wat hun ex-partner doet en met wie. Speuren op social media kanalen voor een glimp van een bewijs dat hun ex een nieuwe lover heeft en samenwoont. 

Want ze zijn het zat om het braafste jongetje van de klas te zijn. Je wilt je geld aan jezelf kunnen en mogen besteden. Zonder er rekening mee te moeten houden dat je jouw zuurverdiende geld moet delen met je ex-vrouw, waarvan je vermoedt dat ze samenwoont.

Ze popelen om het recht in eigen hand te nemen en EINDELIJK van de partneralimentatie af te zijn. Vrij te zijn van de plicht die door de rechter is opgelegd. 

Zonder als een bezetene te achterhalen wat je ex doet, met wie, wanneer en hoe.  

Doe het rustig aan

Want zoals de grote eindbaas Sherlock Holmes altijd zegt: “It is my business to know what other people do not know.”

Aan mij de taak om uit te zoeken wat je ex-partner uitspookt. Zodat je een explosie met belastend bewijsmateriaal in handen hebt. 

Onderzoek

Zodra je  ex-vrouw de allesomvattende onderzoeksrapportage onder ogen krijgt, zal ze dit met groot ongeloof bekijken en nooit geweten hebben dat ze is geschaduwd. 

Sinds ik het partneralimentatie onderzoek introduceerde ruim 6 jaar geleden, hebben er 20 mannen deelgenomen, daardoor zijn ze succesvol van hun partneralimentatie afgekomen.

Voorbeeld

Hans is een van hen, hij stond afgelopen maand bij de rechtbank in Den Haag met zijn onderzoeksrapportage met wettige bewijsstukken, fotomateriaal met tijden en datum in handen.

In deze rapportage waarop te zien is dat zijn ex-vrouw en haar nieuwe vent 2 huizen aanhielden, 4 dagen per week bij elkaar sliepen, boodschappen voor elkaar deden, romantisch uiteten en weekendjes weg gingen. Ze brachten elkaars kinderen naar school. Ook tijdens de Corona-crisis sliepen ze bij elkaar. 

De rechter kon niet anders beslissen dan dat Hans onwettig partneralimentatie betaalt aan zijn ex-vrouw. De uitspraak van het hof is: terugwerkende kracht tot 1 augustus 2019 en partneralimentatie op nihil gesteld.

Wil je een gratis vooronderzoek?

Om zijn succes te vieren geef ik 3 vooronderzoeken t.w.v. 1.200 euro weg.

Dat betekent dat ik in dit onderzoek voor jou precies ga inspecteren of je ex-vrouw een nieuwe lover heeft en waar ze tijdens deze intelligente lockdown slaapt. 

Je komt te weten in dit vooronderzoek van 3 dagen lang, of het interessant voor je is om te starten met het partneralimentatie fraude onderzoek. Zodat je de volgende stap kan zetten naar het nihil brengen van je maandelijkse plicht van honderden euros. 

Je krijgt van deze 3 dagen een dossier met fotobewijs. Dit is een klein opstapje naar het partneralimentatie onderzoek wat 2 maanden duurt en wat een grote investering van jou vraagt.

Ik ga je nu de link geven om je aan te melden, maar er is wel een maar. Ik beoordeel en bepaal vooraf aan een strenge policy of het interresant en/of het haalbaar is om te starten met het vooronderzoek.

Dus meld je alsjeblieft alleen aan als je een vermoeden hebt, dat je ex-partner een nieuwe relatie heeft.

Dit is de aanmeldlink.

Lees meer en beoordeel zelf of je in aanmerking kan komen voor het partneralimentatie fraude onderzoek. Klik hier op de link en meld je aan!

Ciao

Raimondo Semprevivo

Wil je precies weten wat er verder voor nodig is om van je partneralimentatie af te komen, meld je dan aan voor een gratis inzichtsessie.

Dan krijg je gratis advies en vertel ik je wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie.

REACTIES

Lieke - 3 jun 2020

En een LAT-relatie dan? Gewoon ieder je eigen woning/huidhouden/kosten.

Amélie - 3 jun 2020

Ik vind het altijd zo bijzonder dat jij ervan uit gaat dat het de man is die partneralimentatie moet betalen. Er zijn ook vrouwen die voor alle kosten opdraaien en bedrogen worden waar ze zelf bij staan. En nee ik ben niet zielig. Ik ben er trots op dat ik voor mezelf en de kinderen kan zorgen, omdat ik ze graag wil geven wat ze nodig hebben. En alles in materieel opzicht is niet alles mogelijk. Maar de strijd aangaan met iemand die liegt en bedriegt is vaak niet te doen. Veel succes met de mannen die met jou in zee gaan. Dat is hun goed recht, maar niet alle vrouwen of mannen besodemieteren de boel. Ik ben van mening dat dat de aard van het beestje is ongeacht of het een man of een vrouw betreft. Ieder zijn core business. Ik gun het je om iets moois van je werk en je leven te maken, maar doe alsjeblieft niet zo lelijk over die vrouwen. En nee, ik heb geen partner. Heb het al druk genoeg met werken en voor de kinderen te zorgen.

Irene - 8 jun 2020

Eens met Amélie, men zou er goed aan doen het niet over vrouwen te hebben die hun betalende ex-man besodemieteren op gebied van partneralimentatie. Waarom niet betalende ex-partner en ontvangende ex-partner. Bij ons wordt er over en weer geen partneralimentatie betaald; we houden beiden de eigen broek op. Wel zo rustig idee; dat ik geen fraude hoef te plegen ;).

Erik - 21 jul 2020

Persoonlijk vind ik partneralimentatie iets van het verleden. Toen de man nog werkte en de vrouw thuis was voor de kinderen. Het zou vandaag de dag veel eerlijker zijn dat je partneralimentatie krijgt als je echt niet kan gaan werken. Ik ben van mening dat iedereen kan werken. Ik heb een vriend en hij zit in een rolstoel vanwege een hoge dwarslaesie. Maar denk maar niet dat hij achter de geraniums gaat zitten. In tegendeel. Hij is drukker dan dat ik ben. Niet werken is in mijn ogen een mindset. Als je zonodig je handje moet ophouden omdat je vind dat je niet meer kunt werken, dan heb aan mij een slechte. Partneralimentatie krijg je pas als je kan aantonen echt niet te kunnen werken. Of meer te kunnen werken.

Yvonne - 31 jul 2020

Het begrip betalende en ontvangende ex partner is wel zo eerlijk! Zelf zat ik in een traditionele partner rol als vrouw van een man die als bij buitenlandse bedrijven werkte, als expat in eigen land, soort van. We zijn nooit weggekomen vanwege de crisis in 2008 en ex partner maakte voor mij de beslissing door tegen zijn werkgever te zeggen dat hij niet naar africa te willen omdat ik 5 maanden zwanger was en niet meer kon vliegen. We hadden besproken dat hij voor de bevalling terug zou komen. We hebben nooit meer kans gehad omdat hij niet meer wilde en daardoor is onze kans verkeken terwijl ex tegen mij heeft gezegd dat het niet door ging vanwege de crisis. Ik hoorde dit later pas, toen ik als alternatief mijn eigen bedrijfje gestart was en als “spouse” bij een etentje het verwijt kreeg dat ik zo bezig was met mijn eigen werk; let wel; wij kregen geen extra vergoeding voor wonen in eigen land of vergoeding voor auto/schoolkosten. Toen ik uiteindelijk wist hoe vork in de steel zat waren we al getrouwd; heb mijzelf nooit goed genoeg laten informeren over het Jaarlijks “verevenen van salaris” .nu enkele jaren na de scheiding merk ik hoe erg het gesteld is met mijn “arbeidsgat” en dat ik de afstand op de arbeidsmarkt niet te overbruggen is met zowel alimentatie en salaris bij elkaar; terwijl ik mij drie keer in de rondte werk om zowel mijn bedrijfje gaande te houden als extra salaris bij een baas te genereren in de hoop dat dit leidt tot een vaste baan! Het ging in eerste instantie niet om de centen; in gemeenschap van goederen getrouwd doet er niets aan af; Toen ik (eindelijk) na jaren meer succes begon te krijgen met mijn bedrijfje was mijn ex-partner er niet om mij te ondersteunen bij mijn ontwikkelingen; ex groeide niet mee. papa dag was er nooit ; het was bij hem altijd oppassen op zijn eigen kind en een schoonmaakster kon er niet komen; van mij werd verwacht dezelfde taken te behouden Ipv samen uitbesteden. Toen puntje bij paaltje kwam; onze zoon ouder werd en ik zijn schooluren aan werk kon besteden was ex “afgeleid” door andere zaken en had inmiddels geen oog meer voor mijn bijdrage aan zijn carrière EN deed geen enkele moeite voor de relatie. Toen ik daardoor gezondheidsklachten kreeg en voor een alternatieve route koos was er geen zorg en geduld. Daarna ging het snel bergafwaarts met onze relatie en zijn we uit elkaar gegaan. Als het aan ex had gelegen was hij blijven proberen om onze zoon bij mij weg te houden om geen alimentatie te hoeven betalen. Hoe ver kan een partner gaan om de ander bezig te houden? Dat arbeidsgat haal ik voorlopig niet meer in, zeker nu in de Corona tijd mijn bedrijfje weer in zwaar terecht is gekomen, de instelling waar ik werk in reorganisatie zit en ik vooral mijn best doe om tevreden te zijn met wat ik wel kan en doe en hoe ik mijn broek ophoudt! Met twee inkomende salarissen (waarvan alimentatie er een is) hou ik weinig van mijn zuurverdiende centen over; Bijna alles van het tweede inkomen gaat naar de belastingdienst (en krijgt de betalende partner daar ook niet een deel van terug?) Heb de afgelopen jaren hard gewerkt om mijn broek op te houden als zzp en bij een werkgever zodat ik tenminste weer een huisje kon kopen en weer een praktijkruimte heb om thuis te kunnen werken als het na Corona weer mag. Kan iemand mij vertellen hoe ze het arbeidsethos van De ontvangende / moederende/vaderende ex partner willen motiveren als de belasting weer aan alle kanten gaat trekken aan het beetje salaris dat er verdient kan worden??? En ja ik ben het ermee eens dat iedereen zijn handen uit de mouwen kan steken al lukt het dan vaak niet om een relatie te onderhouden; dus ook hier de vraag waar is de grens met LAT relatie of moet ik straks achter ieder bosje gaan kijken of mijn betalende ex weer op de loer ligt?

Anneke - 6 apr 2023

Ik ben wel benieuwd wat de regels dan precies zijn als je een nieuwe relatie hebt. Zolang je ieder je eigen huis en de kosten aanhoudt is er toch geen sprake van samenwonen, ook al slaap je de dagen dat de kinderen er niet zijn samen? Zoals ik het lees in de blog, is de ex man vrijgesteld van PA omdat zijn ex vrouw 4 dagen per week de nacht doorbrengt met haar nieuwe partner. Dat zegt toch verder niks over dat de nieuwe partner financieel bijdraagt aan de kosten? Ik zou hier graag wel wat meer informatie over willen, helaas is dit online nergens in feiten uitgedrukt. Ik wil me graag aan de regels houden, samenwonen is voor mij geen optie met 2 puberende kinderen in huis, ik wil ze niet belasten met de ellende ( die ik in de praktijk vaak zie ) van samengestelde gezinnen.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 × = vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.