Menu

Ik denk dat mijn ex samenwoont

3 reacties
ik denk dat mijn ex samenwoont

Iedere privé detective leert iets handigs in het speurdersklasje:

Iedereen laat sporen achter.

Heel handig als je naar iemand op zoek bent die lijkt van deze aartkloot te zijn verdwenen of een groot geheim bij zich draagt.

Alles draait om een ingenieuze zoekmethode, scherpzinnige oplossingen en een doordachte aanpak.

Onterecht betalen partneralimentatie

Veel mannen martelen zichzelf met de gedachte dat ze onterecht elke maand partneralimentatie betalen aan hun ex-partner.

Want hun ex heeft vermoedelijk een nieuwe partner en ze woont samen als ware gehuwd.  Ze houdt haar eigen huis aan, ontkent dat ze samenwoont of een nieuwe partner heeft en leidt een dubbelleven.

Een van de fouten die ik mannen het vaakst zie maken is dat ze denken dat ze hierin niets kunnen doen.

Ze maken gefrustreerd jarenlang elke maand de honderden euro’s partneralimentatie trouw over naar het bankrekening van hun ex-partner, terwijl ze daar geen recht meer op heeft volgens het Nederlands rechtssysteem.

Denk je dat je ex samenwoont?

Ze zijn koortsachtig op zoek naar de openbaring. Als een stalker bij familie, vrienden, kinderen en buren vragen wat hun ex-partner doet en met wie. Speuren op social media kanalen voor een glimp van een bewijs dat hun ex een nieuwe lover heeft en samenwoont. 

Want ze zijn het zat om het braafste jongetje van de klas te zijn. Je wilt je geld aan jezelf kunnen en mogen besteden. Zonder er rekening mee te moeten houden dat je jouw zuurverdiende geld moet delen met je ex-vrouw, waarvan je vermoedt dat ze samenwoont.

Ze popelen om het recht in eigen hand te nemen en EINDELIJK van de partneralimentatie af te zijn. Vrij te zijn van de plicht die door de rechter is opgelegd. 

Zonder als een bezetene te achterhalen wat je ex doet, met wie, wanneer en hoe.  

Doe het rustig aan

Want zoals de grote eindbaas Sherlock Holmes altijd zegt: “It is my business to know what other people do not know.”

Aan mij de taak om uit te zoeken wat je ex-partner uitspookt. Zodat je een explosie met belastend bewijsmateriaal in handen hebt. 

Onderzoek

Zodra je  ex-vrouw de allesomvattende onderzoeksrapportage onder ogen krijgt, zal ze dit met groot ongeloof bekijken en nooit geweten hebben dat ze is geschaduwd. 

Sinds ik het partneralimentatie onderzoek introduceerde ruim 6 jaar geleden, hebben er 20 mannen deelgenomen, daardoor zijn ze succesvol van hun partneralimentatie afgekomen.

Voorbeeld

Hans is een van hen, hij stond afgelopen maand bij de rechtbank in Den Haag met zijn onderzoeksrapportage met wettige bewijsstukken, fotomateriaal met tijden en datum in handen.

In deze rapportage waarop te zien is dat zijn ex-vrouw en haar nieuwe vent 2 huizen aanhielden, 4 dagen per week bij elkaar sliepen, boodschappen voor elkaar deden, romantisch uiteten en weekendjes weg gingen. Ze brachten elkaars kinderen naar school. Ook tijdens de Corona-crisis sliepen ze bij elkaar. 

De rechter kon niet anders beslissen dan dat Hans onwettig partneralimentatie betaalt aan zijn ex-vrouw. De uitspraak van het hof is: terugwerkende kracht tot 1 augustus 2019 en partneralimentatie op nihil gesteld.

Wil je een gratis vooronderzoek?

Om zijn succes te vieren geef ik 3 vooronderzoeken t.w.v. 1.200 euro weg.

Dat betekent dat ik in dit onderzoek voor jou precies ga inspecteren of je ex-vrouw een nieuwe lover heeft en waar ze tijdens deze intelligente lockdown slaapt. 

Je komt te weten in dit vooronderzoek van 3 dagen lang, of het interessant voor je is om te starten met het partneralimentatie fraude onderzoek. Zodat je de volgende stap kan zetten naar het nihil brengen van je maandelijkse plicht van honderden euros. 

Je krijgt van deze 3 dagen een dossier met fotobewijs. Dit is een klein opstapje naar het partneralimentatie onderzoek wat 2 maanden duurt en wat een grote investering van jou vraagt.

Ik ga je nu de link geven om je aan te melden, maar er is wel een maar. Ik beoordeel en bepaal vooraf aan een strenge policy of het interresant en/of het haalbaar is om te starten met het vooronderzoek.

Dus meld je alsjeblieft alleen aan als je een vermoeden hebt, dat je ex-partner een nieuwe relatie heeft.

Dit is de aanmeldlink.

Lees meer en beoordeel zelf of je in aanmerking kan komen voor het partneralimentatie fraude onderzoek. Klik hier op de link en meld je aan!

Ciao

Raimondo Semprevivo

Wil je precies weten wat er verder voor nodig is om van je partneralimentatie af te komen, meld je dan aan voor een gratis inzichtsessie.

Dan krijg je gratis advies en vertel ik je wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie.

REACTIES

Lieke - 3 jun 2020

En een LAT-relatie dan? Gewoon ieder je eigen woning/huidhouden/kosten.

Amélie - 3 jun 2020

Ik vind het altijd zo bijzonder dat jij ervan uit gaat dat het de man is die partneralimentatie moet betalen. Er zijn ook vrouwen die voor alle kosten opdraaien en bedrogen worden waar ze zelf bij staan. En nee ik ben niet zielig. Ik ben er trots op dat ik voor mezelf en de kinderen kan zorgen, omdat ik ze graag wil geven wat ze nodig hebben. En alles in materieel opzicht is niet alles mogelijk. Maar de strijd aangaan met iemand die liegt en bedriegt is vaak niet te doen. Veel succes met de mannen die met jou in zee gaan. Dat is hun goed recht, maar niet alle vrouwen of mannen besodemieteren de boel. Ik ben van mening dat dat de aard van het beestje is ongeacht of het een man of een vrouw betreft. Ieder zijn core business. Ik gun het je om iets moois van je werk en je leven te maken, maar doe alsjeblieft niet zo lelijk over die vrouwen. En nee, ik heb geen partner. Heb het al druk genoeg met werken en voor de kinderen te zorgen.

Irene - 8 jun 2020

Eens met Amélie, men zou er goed aan doen het niet over vrouwen te hebben die hun betalende ex-man besodemieteren op gebied van partneralimentatie. Waarom niet betalende ex-partner en ontvangende ex-partner. Bij ons wordt er over en weer geen partneralimentatie betaald; we houden beiden de eigen broek op. Wel zo rustig idee; dat ik geen fraude hoef te plegen ;).

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes × 3 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Doet het jou ook zo’n pijn om een compleet gezin samen te zien? Op de een of andere manier ziet een compleet gezin er ook altijd perfect uit. Misschien zit je midden in je scheiding, misschien is je scheiding al jaren afgerond… Het blijft pijn doen dat je gezin niet meer “heel is”. Heb jij Lees verder > mijn gezin is niet meer compleet
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.