Menu

Scheiden en Wonen

scheiden en wonen

Scheiden & Wonen | Jeroen Gorissen 

Wij helpen je met het behouden van je huis of het kopen van een nieuw huis tijdens je scheiding. 

Je herkent het wellicht wel:

Je gaat scheiden. Er komt van alles op je af en je moet allerlei zaken regelen. Voor je kinderen, voor jezelf én voor het koophuis waar jullie in wonen. 

Je vraagt je af: 

  • Kan ik het huis overnemen?
  • Hoe werkt dat en wat moet ik regelen om het huis over te nemen? 
  • Heb ik dan nog voldoende financiële ruimte om leuk te leven als ik het huis overneem?
  • Hoe moet ik mijn ex uitkopen? 
  • En wat als het niet lukt? Sta ik dan op straat? 

Ik kan je geruststellen: Er is meer mogelijk dan je nu denkt. 

Stel je eens voor:

  • Dat jij binnen 48 hoort of jij en de kinderen in het huis kunnen blijven wonen. 
  • Dat wij jou precies laten weten wat het plan van aanpak wordt. 
  • Dat je helemaal ontzorgd wordt in het hypotheektraject en dat ik en mijn team je aan de hand meenemen.  
  • Dat je de rest van de scheiding kunt regelen zonder zorgen over een dak boven je hoofd?

Hoe zou dit voor je zijn? 

Laat ik me even kort voorstellen: 

Ik ben Jeroen Gorissen en ik begrijp als geen ander dat jij vragen hebt over je koophuis tijdens je scheiding. Samen met mijn team helpen wij dagelijks mensen met het behouden van hun koophuis of het aankopen van een nieuw huis tijdens een scheiding. Wij zijn dé specialist op het gebied van hypotheken bij echtscheidingssituaties. 

De rust en opluchting die jij straks ervaart op het moment dat je weet dat je in je huis kunt blijven of een nieuw huis kunt kopen, is voor ons onbetaalbaar!

Wil jij weten of je in je koophuis kunt blijven wonen? 

Neem dan vandaag nog contact via www.scheidenenwonen.nl of stuur rechtstreeks een whatsapp bericht naar 06-21906731. 

We helpen je graag verder. 

Scheiden en wonen
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.