Menu

Relaxte Moeder & PuberDochter dag, met lezersactie!

moeder dochter scheiding

Heb jij na een stressvolle periode door jullie scheiding behoefte aan een fijne quality dag met je tienerdochter, lees dan verder en kijk hoe je in aanmerking kunt komen voor een voordeel ticket.

Op zaterdag 4-5-2024 organiseren we de eerste moeder & dochter dag van 2024.  Op een nieuwe en mooie locatie in het bos in Hilversum. We hebben een mooi programma samengesteld voor jullie.

Waarom een moeder & dochter dag?

Omdat dat gewoon leuk is, is dan mijn eerste reactie. Maar het gaat verder dan dit. De laatste jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van dit verlangen om deze dagen te organiseren.

De relatie tussen moeders en kinderen is een hele essentiële relatie. Weinig relaties in ons leven laten een zodanige indruk achter op ons als de relatie met onze eerste liefde ‘onze moeder’. Zowel je lichamelijke als psychologische ontwikkeling wordt sterk door je moeder en je relatie met je moeder beïnvloed. Als moeder heb je een sterke invloed op de emotionele en relationele ontwikkeling van je kind. Zeker in de puberteit speel je nog een grote rol. En vaders, ook jullie hebben uiteraard een belangrijke rol, daar kom ik een volgende keer op terug.

Gepast loslaten

In de periode van de puberteit is het onderhouden van contact met je puber best een klus. Je puber heeft als ontwikkelingstaak om zich los te maken, zijn eigen identiteit te ontwikkelen en op eigen benen te gaan staan. Vrienden worden de belangrijkste peers voor je kind. Voor jou als ouder de taak om gepast los te gaan laten. Voelt af en toe als een grote uitdaging met de verantwoordelijkheid die we voor onze kinderen voelen. Kortom dat kan door alle veranderingen die er zijn, best een uitdagende fase zijn.

Daarnaast vraagt het leven ook veel andere zaken van ons, zijn we druk met werk, (mantel)zorgen, sociale leven, hebben we stress en moeten we veel en worden we voortdurend getriggerd.
En er dan (emotioneel) voor je kind zijn kan een uitdaging zijn.

Dus hoe fijn is het dan om een dagje helemaal voor jullie tweëen te hebben, uit te loggen, in te zoomen bij elkaar, te landen en niets te moeten. Jezelf faciliteren in verbinding met jezelf en verbinding met je dochter.

Wat maakt verbinding zo belangrijk?

Door verbonden te zijn, voel je je gezien en geliefd, voel je bestaansrecht, de belangrijkste basis voor een gezonde persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij meedoen met je tienerdochter meld je dan voor 21-4-2024 aan. Prijs is 119 euro p/p inclusief heerlijke lunch.

Lezersactie!

De eerste 2 aanmeldingen via nieuwestap.nl ontvangen een bonus van 1 uur gratis telefonische coaching van mij ter waarde van 99 euro.* Meld je dan uiterlijk 21-4-2024 aan via   info@nieuwestap.nl  

Kijk hier voor meer info over deze dag.

We hopen jullie te ontmoeten.

Harte groet,

Angèle Babeliowsky

|Coaching | Training | FamilieOpstellingen |

www.angelebabeliowsky.nl

* Mocht de dag niet kunnen doorgaan dan kan er geen aanspraak op de bonus worden gemaakt.

Lees ook de andere blogs van Angèle.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × = negen
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.