Menu

Scheiden met een baby

scheiden. met baby

Samen een baby maar niet (meer) bij elkaar

Online coaching en advies voor 1 of meer ouders

  • Kun je feedback gebruiken over geschikte regelingen met hele kleine kinderen en hoe je die kunt onderbouwen bij je advocaat of tijdens de mediation?
  • Wil je met elkaar afspraken te maken over de zorg voor de kinderen en kun je wel wat hulp en tips gebruiken? 
  • Zoek je iemand die je kan ondersteunen tijdens of na de scheiding met kennis over de behoeften van ouders en baby’s of dreumesen?

Als je afspraken wil maken over de zorg voor een baby wanneer je niet bij elkaar woont, vraagt dat om een andere aanpak dan in het geval dat je kind groter is. Iedere ouder, iedere opvoedstijl en iedere omstandigheid is anders. Een ouderschapsplan zou maatwerk moeten zijn, zeker als je een baby of een dreumes hebt. 

Meer informatie

Wil je daar meer over weten of wil je contact opnemen dan kan dat op scheidenmetbaby.nl of telefonisch op 06-25014346.

Marianne Laarakker

Ik ben 15 jaar MfN Registermediator familiemediator geweest in mijn eigen praktijk voor familiemediation: echtscheidingnijmegen.nl. Sinds 2007, nog voordat het een wettelijke verplichting werd, help ik stellen bij het maken van een ouderschapsplan. Alles bij elkaar heb ik meer dan 1000 ouders begeleid bij het maken van afspraken over hun kinderen. 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ouders met een baby of dreumes, die niet (meer) bij elkaar wonen. Ook stellen die nooit bij elkaar hebben gewoond, nooit een relatie hebben gehad en regenbooggezinnen kunnen bij mij terecht voor ondersteuning en om heldere afspraken met elkaar te maken. 

Mijn eerste blogs over baby’s zijn te vinden op echtscheidingnijmegen.nl. Meer blogs op scheidenmetbaby.nl.

scheiden met baby
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.