Menu

Helder Mediation, Mediation en financieel advies

Helder Mediation

Ga je scheiden en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Jullie zijn van harte welkom bij ons, Leontien en Dirk. Wij zijn beiden MfN-opgeleid mediator, ervaringsdeskundige en daarnaast is Dirk ook ‘Register Financieel Echtscheidingsadviseur.’ 

Dat betekent dat wij zo’n beetje alles kunnen bieden wat je nodig hebt om je scheiding goed te regelen.

Voordelen van Helder Mediation

+ Snel en voordelig

+ Mediation + financieel advies + juridische afhandeling + nazorg

+ Wij werken als duo, samen zien en horen wij meer dan één

+ Informeel en persoonlijk: ruimte voor jouw verhaal

+ Flexibel: bij je thuis of bij ons op kantoor, overdag of ’s avonds

+ Vakkundig: 10 jaar ervaring als mediator en 25 jaar als financieel adviseur

 

We bieden een heel compleet pakket voor een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Alle informatie vindt je op onze site: heldermediation.nl
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.