Menu

Eenoudervakantie: in de Herfst naar Spanje of naar Kos

eenoudervakantie herfstvakantie

Estivant gelooft dat de wereld een stuk leuker is als mensen blij zijn. Ze weten dat hun gasten verrassend blij worden van de vakanties die ze organiseren. Ze halen daar ontzettend veel voldoening uit. En nieuwe energie om nog meer geweldige vakanties te organiseren. Vakanties die ontspannen, verbinden en verrassen.

Goed geregeld.

Ze doen al meer dan 18 jaar wat we doen. Ze bedenken en organiseren nog steeds met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt. Je kunt erop rekenen dat alles ook echt goed geregeld is. Van het betrokken advies van de reserveringsafdeling, het vervoer van en naar bestemming, de inrichting van je accommodatie tot de uitvoering ter plekke. En als toch een keer iets mis gaat? Dan lossen ze dat op. Snel en goed.

Kortom: goed geregeld!

Zin om in de herfstvakantie weg te gaan met je kinderen?

Eenoudervakantie Kos

eenoudervakantie herfst Kos

Kos. Verrukkelijke oase in de Egeïsche Zee, die al eeuwenoud is. Kos is zo’n gemoedelijk eilandje waar je binnen de kortste keren vrienden mee bent met het hele gezin. Dat maakt het tot het ideale Griekse eiland voor je zonvakantie!

Appartementen Denise ***

Een kleinschalig complex met een mooie groene tuin: dat kun je verwachten bij Appartementen Denise. Neem een verkoelende duik in het grote zwembad. Voor de allerkleinsten is een apart kinderbad aanwezig. Kom vervolgens heerlijk tot rust op een ligstoel met parasol. Bij de receptie kan je een kluisje huren voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. Verder kun je met elkaar een potje biljarten, tv kijken en een hapje eten. Voor degenen die graag contact houden met het thuisfront hebben we ook goed nieuws. In de gemeenschappelijke ruimte, op het terras en rondom het zwembad is gratis Wi-Fi aanwezig. Op 10 minuten lopen van de appartementen vind je een supermarkt met een ruime assortimentskeuze.

Eenoudervakantie Cambrils

eenoudervakantie herfst Spanje

Deze kleinschalige familiecamping met top voorzieningen belooft je de meest luxueuze strandvakantie in jaren. Je geniet hier van luxe sanitair met regendouches en een schitterend zwembad. En wist je dat we hier tenten hebben die op slechts 25 meter van het zandstrand staan? Neem je meetlint maar mee en kom maar nameten!

Inderdaad, dit zou zo maar eens de mooiste strandbestemming van Estivant kunnen zijn. Daar hebben we camping Els Prats wel op uitgekozen; de unieke ligging direct aan het strand. En omdat de camping zo kleinschalig is, grenst het gezellige Estivant veld direct aan het strand. Erg prettig als een van de kids zijn duikbril of handdoek in de tent heeft laten liggen.

Maar vergis je niet, want op deze geweldige camping is nog veel meer te doen dan aan het strand liggen. Zo is er een watersportschool, waar vandaan je met waterfietsen, surfplanken, zeilboten en een catamaran de Middellandse zee op kunt. Cambrils zelf is een heerlijk oud vissersdorp; zo’n leuk stukje Spanje zie je zelden!

Meer weten? Kijk snel verder!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− zes = 2
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.