Menu

To go or not to go? Ga jij op vakantie dit jaar? Eenoudervakantie in Corona tijd

eenoudervakantie Corona

2020 is voor iedereen een raar jaar. Gelukkig hebben we steeds minder Corona-opnames en begint Nederland langzaam maar zeker weer een beetje gewoner te worden.

Toch merk ik bij iedereen om me heen onzekerheid over de vakantie. Wat is verstandig? Wat brengt het minste risico met zich mee? Want niemand ziet het zitten om in een ver land ineens koorts te krijgen.

Eenoudervakantie in eigen land klinkt voor velen dan ook dé oplossing.

Estivant staat bekend om het organiseren van fantastische ervaringen voor eenouder gezinnen! En ook in Nederland

Eenoudervakantie en Corona

Ben je benieuwd naar alle maatregelen omtrent het Corona virus ?

We lichten er wat leuke eenoudervakanties in Nederland uit voor je:

Eenoudervakantie op de Veluwe

Niet ver van huis, op een van de mooiste plekjes op de Veluwe (‘Zijn er we bijna?’ ‘We zijn er nu al!’) vind je camping Jagerstee. Een bospark waar zoveel leuks is dat je het terrein eigenlijk niet af hoeft. Als de kinderen het dan ook voor het zeggen hebben, blijven ze het liefst ‘thuis’.

eenoudervakantie Nederland Corona

Heb je interesse? Kijk dan vlug op Estivant

Eenoudervakantie Hoog Vaals

17 bungalows op een berg. Om ons heen: heuvels, beken, bossen. Rara, waar zijn we? ‘Duitsland?’ Nee, wel heel warm. ‘België?’ Nee, ook dichtbij en bourgondisch is het hier trouwens zeker. ‘Nederland? Nee, dat kan niet. Wel?!’ Ja! We zijn in Zuid-Limburg om precies te zijn. In Vaals. Op het punt waar drie landen samenkomen én waar je dus geniet van het beste van drie werelden.

eenoudervakantie Nederland Corona

Ik hoop dat je een lekkere vakantie hebt!

Singlevakantie in Corona tijd

En denk je: ik wil er graag even tussenuit zónder de kinderen: dat kan ook!

Estivant organiseert ook singlevakantie!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 + vier =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.