Menu

Single Reizen Italie

single reizen italie

Was Italië altijd al je favoriete vakantieland? Of wil je nu na je scheiding juist eens iets anders en denk je na over Italië? En bovendien, hoe ga je dat aanpakken, alleen op vakantie? Er zijn steeds mee reisorganisaties die Single Reizen naar Italië organiseren én dus steeds meer singles die aan deze reizen deelnemen. Je moet misschien een drempel over, maar je bent niet de enige! Wij zijn op zoek gegaan naar een aantal aanbieders van leuke Single Reizen naar Italië.

Single Reizen Italië; de noordelijke meren en steden

single reizen italie

Een niet al te dure optie is bijvoorbeeld een 10-daagse busreis naar Noord Italië. Je bezoekt daar de prachtige meren, maar ook de steden Milaan, Verona en Venetië!  Kijk bijvoorbeeld eens op Kras Singles aanbiedingen Kras heeft ook een Facebook pagina waarop je je reisgenoten van tevoren kan ontmoeten, handig!

Single Reizen Italië; strandvakantie op Sardinië

single reizen italie sardinie

Een 10 daagse vliegreis naar Sardinie, klinkt ook goed, toch? Estivant Single reis actief op Sardinië  Deze Single Vakantie van Estivant Vakanties draait het maar om één ding: Genieten. Sardinië heeft alle ingrediënten in huis: Een 1800 kilometer lange kustlijn, subtropisch witte zandstranden en de befaamde Italiaanse keuken… Mama mía!

Single reizen Italie; strand en cultuur in Toscane

single reizen italie toscane

Een andere aanbieder van Single reizen is Cirkel Vakanties.  Toscane is geliefd om het eten, de olijfolie, de heerlijke wijnen, de idyllische dorpjes en het landschap met haar karakteristieke cipressen. Steden zoals Florence, Pisa en Lucca herbergen de mooiste culturele schatten. Dit alles kun je combineren met relaxen op de prachtige stranden bij Viareggio. Toscane moet je zien, voelen en proeven! Vanaf de camping loop of fiets je zo naar het zandstrand.

Singlevakanties

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


acht × = 24
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.