Menu

Singlereizen Wintersport

singlereizen wintersport estivant

Je bent gescheiden, alleenstaand en dol op wintersport. Nou ligt het niet erg voor de hand om alleen op wintersportvakantie te gaan. Gelukkig zijn er allerlei aanbieders van singlereizen wintersport. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Singlereizen wintersport

De Cirkel wintersport is weer te boeken. Hier volgen 2 bestemmingen, maar je kan de algemene informatie ook hier vinden:

Wintersport Cirkel

Singlereizen Wintersport Italië

Het beroemde Val di Fassa skigebied in Italië is wederom in het programma van Cirkel Vakanties opgenomen. Het gebied maakt deel uit van het Dolomiti Superski gebied, met in totaal 1200 km aan afdalingen. Zonnige skihellingen bieden uitzicht op een indrukwekkend berglandschap en een heerlijke dag skiën kan op Italiaanse wijze worden afgesloten met een traditionele maaltijd en mooi glas wijn.

singlereizen wintersport

Singlereizen wintersport Oostenrijk

Kirchberg is één van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk. Jouw wintersport singlereis naar Kirchberg, betekent oneindig veel uitdagende pistes en de beste après-ski  van Oostenrijk!

singlereizen wintersport

wintersport singles

Een andere aanbieder van singlereizen wintersport is Estivant.nl

Wat dacht je volgende de volgende reizen:

Singlereizen wintersport Frankrijk

Singlereis Wintersport Frankrijk
‘Bienvenue’ in een van ’s werelds grootste skigebieden: Les Portes du Soleil. Achter ‘de poorten van de zon’ ligt maar liefst 650 kilometer aan pistes verscholen. Knappe skiër die daar in een week tijd alles heeft gezien. Gelukkig hoeft dat ook niet, want we genieten ook van de hoge bergtoppen en prachtige vergezichten die je hier omsingelen. Het skigebied is deels Frans en deels Zwitsers.

Singlereizen wintersport Oostenrijk

Singlereis Wintersport

Wat zoek jij tijdens je wintersport? Een groot skigebied, een hotel op een top-locatie én een gezellige après-ski? Dan zeggen wij: Op naar Gerlos! Dit wintersportparadijs in de Zillertal Arena is al jaren favoriet bij vele Nederlanders. Dat is niet zo gek, want voor de deur ligt een sneeuwzeker skigebied met ruim 143 kilometer aan pistes.

Er is in Oostenrijk natuurlijk veel meer keuze:

Zell am Zee
Niederau
Of Mittersill

Als single op wintersport

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × twee =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.