Menu

Single Reizen Spanje

single reizen spanje

Spanje blijft natuurlijk ook een heerlijk vakantieland! Even lekker bijkomen van de besognes rond je scheiding. Even helemaal niks of hooguit een beetje watersporten, mountainbiken en lekker een terrasje pikken. Of wandelen door Andalusië, lekker eten in Catalonië… Voor alle opties geldt; wel zo leuk om dat in gezelschap van een paar andere singles te doen, toch?

We zetten hier een paar single reizen voor je op een rij.

Single Reizen Spanje; Andalusië

single reizen spanje

Estivant Single reis Andalusië Single Vakantie met Spaanse passie. Ga mee naar ons Spaans landhuis om te genieten van het lekkere lome levensritme, afgewisseld met het bezoeken van de Spaanse steden in de omgeving. De mooie natuur én het lekkere eten zullen je zeker een écht vakantiegevoel geven!

Single Reizen Spanje; Costa Brava

single reizen spanje

Je verblijft op Camping Valldaro. Wil je op een van de vele terrassen aan de boulevard genieten van een glas Sangria, de overheerlijke tapas en paëlla? Playa d’Aro is de perfecte bestemming voor wie van zon, strand en cultuur houdt. Met het mooie lange zandstrand en het gezellige centrum op loopafstand van de camping, kun je van hier uit alle kanten op! Kijk bij de Single reizen van Cirkel Vakanties voor meer informatie.

Singlevakanties

Single Reizen Spanje; proef en beleef Catalonië

single reizen spanje

Kras actieve vakanties biedt single reizen naar Spanje voor verschillende leeftijdscategorieën. Een reis die ons opviel is de single reis Proef en Beleef Catalonië (leeftijd 40-55 jaar). Inclusief een Allioli workshop (!), een bezoek aan Barcelona én tijd om op het strand te liggen…

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een + 1 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.