Menu

Single Reizen Spanje

single reizen spanje

Spanje blijft natuurlijk ook een heerlijk vakantieland! Even lekker bijkomen van de besognes rond je scheiding. Even helemaal niks of hooguit een beetje watersporten, mountainbiken en lekker een terrasje pikken. Of wandelen door Andalusië, lekker eten in Catalonië… Voor alle opties geldt; wel zo leuk om dat in gezelschap van een paar andere singles te doen, toch?

We zetten hier een paar single reizen voor je op een rij.

Single Reizen Spanje; Andalusië

single reizen spanje

Estivant Single reis Andalusië Single Vakantie met Spaanse passie. Ga mee naar ons Spaans landhuis om te genieten van het lekkere lome levensritme, afgewisseld met het bezoeken van de Spaanse steden in de omgeving. De mooie natuur én het lekkere eten zullen je zeker een écht vakantiegevoel geven!

Single Reizen Spanje; Costa Brava

single reizen spanje

Je verblijft op Camping Valldaro. Wil je op een van de vele terrassen aan de boulevard genieten van een glas Sangria, de overheerlijke tapas en paëlla? Playa d’Aro is de perfecte bestemming voor wie van zon, strand en cultuur houdt. Met het mooie lange zandstrand en het gezellige centrum op loopafstand van de camping, kun je van hier uit alle kanten op! Kijk bij de Single reizen van Cirkel Vakanties voor meer informatie.

Singlevakanties

Single Reizen Spanje; proef en beleef Catalonië

single reizen spanje

Kras actieve vakanties biedt single reizen naar Spanje voor verschillende leeftijdscategorieën. Een reis die ons opviel is de single reis Proef en Beleef Catalonië (leeftijd 40-55 jaar). Inclusief een Allioli workshop (!), een bezoek aan Barcelona én tijd om op het strand te liggen…

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven + = 11

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.