Menu

Eenoudervakantie Turkije

Zon, zee en warmte zijn een zekerheid in Turkije. En daarnaast natuurlijk de enorme gastvrijheid en het lekkere eten van de Turken. Wat wil je nu nog meer? Er zijn verschillende aanbieders die mooie reizen naar Turkije aanbieden. Estivant heeft zelfs een eigen hotel in Bitez! en Maris Life biedt een heerlijk vakantie naar het bruisende Marmaris aan!
Hieronder staat het één en ander voor je op een rijtje:

Eenoudervakantie Turkije, Bitez

Eenoudervakantie Bitez

In het charmante Bitez, vlakbij het bekende Bodrum, , heeft Estivant Vakanties een eigen 3-sterrenhotel, exclusief voor eenoudergezinnen. Met een lekker zwembad én vlakbij het strand, de boulevard en het levendige Bodrum. Je kunt hier van alles doen én beleven. Zonnen en luieren, natuur en cultuur, land en water, rust en gezelligheid. Nooit geweten dat je ook zó vakantie kon vieren in Turkije, hier in Bitez!

Of je nu de rust wilt opzoeken óf juist de gezelligheid – bijvoorbeeld shoppen in het bekendere en meer toeristische Bodrum – er is hier genoeg te doen. Bitez is zo’n heerlijk dorpje aan een schitterende baai, met een kilometers lang zandstrand. Je vindt hier alles voor ontspanning én inspanning. Aan de boulevard buitelen de kleine restaurantjes over elkaar heen, met de gratis ligstoelen al in de aanslag. Prinselijk word je dus verzorgd en voorzien van een lekker drankje of hapje. En dat alles tegen de bekende redelijke Turkse prijzen

Eenoudervakantie Bitez

Eenoudervakantie Turkije, Marmaris

Marmaris is een bruisende badplaats met faciliteiten voor jong en oud(er). De stranden rond Marmaris lopen langzaam in zee af waardoor ze uiterst geschikt zijn voor kleine kinderen.

Waarom Maris Life
Kies je voor een alleenstaande ouder vakantie met Maris Life dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie!

Over Turkije als vakantieland is al zoveel geschreven. Turkije is met stip mijn favoriete vakantieland. Een vakantie in Turkije betekent voor mij namelijk dat ik zeker weet dat het goed zit. Turkije heeft alles wat ik me maar kan wensen: een aangenaam klimaat, gezellige badplaatsen, prachtige afwisselende landschappen, een indrukwekkende cultuur en geschiedenis, een goed keuken en een vriendelijke (en vooraal behulpzame) bevolking. Redenen genoeg toch om een vakantie door te brengen in dit mooie land?!
Marmaris is een sfeervolle badplaats en voor de meeste Nederlanders ook één van de meest geliefde bestemmingen in Turkije. Dat is natuurlijk niet zo maar. Marmaris is een uitgestrekte stad, die langs een kristalheldere baai is gebouwd. De haven van Marmaris is idyllisch. Hier liggen veel luxe schepen en plezierjachten aangemeerd. Rondom de haven zijn er vele leuke barretjes en goede restaurants. Aan de voet van de met dennen- en pijnbomenbossen bedekte heuvels staan talrijke vakantie resorts.

eenoudervakantie Turkije

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 8 = zestig vier

Vlog

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen? Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt eLees verder > vechtscheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.