Menu

Eenoudervakantie Turkije

Zon, zee en warmte zijn een zekerheid in Turkije. En daarnaast natuurlijk de enorme gastvrijheid en het lekkere eten van de Turken. Wat wil je nu nog meer? Er zijn verschillende aanbieders die mooie reizen naar Turkije aanbieden. Estivant heeft zelfs een eigen hotel in Bitez!
Hieronder staat het één en ander voor je op een rijtje:

Eenoudervakantie Turkije, Bitez

Eenoudervakantie Bitez

In het charmante Bitez, vlakbij het bekende Bodrum, , heeft Estivant Vakanties een eigen 3-sterrenhotel, exclusief voor eenoudergezinnen. Met een lekker zwembad én vlakbij het strand, de boulevard en het levendige Bodrum. Je kunt hier van alles doen én beleven. Zonnen en luieren, natuur en cultuur, land en water, rust en gezelligheid. Nooit geweten dat je ook zó vakantie kon vieren in Turkije, hier in Bitez!

Of je nu de rust wilt opzoeken óf juist de gezelligheid – bijvoorbeeld shoppen in het bekendere en meer toeristische Bodrum – er is hier genoeg te doen. Bitez is zo’n heerlijk dorpje aan een schitterende baai, met een kilometers lang zandstrand. Je vindt hier alles voor ontspanning én inspanning. Aan de boulevard buitelen de kleine restaurantjes over elkaar heen, met de gratis ligstoelen al in de aanslag. Prinselijk word je dus verzorgd en voorzien van een lekker drankje of hapje. En dat alles tegen de bekende redelijke Turkse prijzen

Eenoudervakantie Bitez

eenoudervakantie Turkije

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× acht = 48
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.