Menu

Hoe kan ik op een veilige en snelle manier online werken?

Hoe kan ik op een veilige en snelle manier online werken?

Het is belangrijk om ook online op een veilige manier te kunnen werken, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van je data. Online werken heeft namelijk een hoop voordelen, maar kent ook nadelen. Als je niet goed oplet, kunnen bepaalde gegevens gestolen worden of verloren raken. Stel bijvoorbeeld dat je laptop plotseling stopt met werken en dat al je gegevens verloren gaan. Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn. Daarom is het prettig om te weten hoe je veilig en snel online kunt werken. Lees daarom verder wanneer je benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden.

Werken via de cloud is aan te raden

Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van een cloud opslag. Je kunt belangrijke documenten opslaan op de cloud. Het voordeel daarvan is dat de gegevens nooit zomaar verloren gaan. Wanneer je online werkt, hoef je niet bang te zijn dat je gegevens verloren zijn als je laptop uitvalt. Bovendien is de cloud ook toegankelijk vanaf andere locaties en apparaten indien je het wachtwoord kent. Zo kun je bijvoorbeeld ook vanuit huis nog bij de bestanden die je nodig hebt voor je werk. Zeker nu veel mensen vanuit huis werken is dat prettig. Ook kun je via de cloud eenvoudig bestanden delen met collega’s.

Maak gebruik van een CMS

Als je een online platform wilt creëren, doe je dit het best door middel van een Content Managing System. Neem bijvoorbeeld WordPress. Door middel van WordPress kun je zeer eenvoudig een website maken en bijhouden. Dit maakt het veel makkelijker om snelle aanpassingen te verrichten dan wanneer je een website zonder CMS nodig hebt. Gezien een website tegenwoordig zeer belangrijk is, is het wel zo handig om een website te hebben waar je zelf aanpassingen aan kunt verrichten.

Maak gebruik van een antivirusprogramma

Belangrijk is om ook om het internet niet zonder antivirusprogramma te navigeren. Wanneer je dit wel doet, kun je namelijk virussen op je computer krijgen. Een goed antivirusprogramma is in staat om de meeste virussen te detecteren. Het is echter goed om te weten dat ook een antivirusprogramma niet alle virussen kan detecteren. Daarom kun je het internet zelfs beter niet navigeren op een computer waarop je gevoelige informatie bewaart. Dat is de beste manier om je data te beschermen.

Zorg ervoor dat je verbinding snel is

Wil je snel online kunnen werken, dan is het natuurlijk ook van belang dat je verbinding snel genoeg is. Indien je internet niet snel genoeg is, kan het verstandig zijn om van provider te wisselen. Je kunt je provider ook om advies vragen. Wellicht dat men bij je provider een andere oplossing kent om jouw internet sneller te maken. Er zijn verschillende tools waarmee je jouw internetsnelheid kunt testen. Is de snelheid significant lager dan waarvoor je betaalt? Dan is het belangrijk om je provider hierop aan te spreken. Het is namelijk niet de bedoeling dat je ergens voor betaalt en dit niet daadwerkelijk ontvangt.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


5 × negen =




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Bij het opstellen van het ouderschapsplan komen er een heleboel situaties aan de orde. Situaties die zich vaak in de toekomst afspelen, want het ouderschapsplan wordt natuurlijk opgesteld voor de toekomst. Jullie kinderen worden ouder dus daar kun je op vooruit lopen. Maar vaak wordt er niet over nagedacht dat jullie zelf ook ouder worden Lees verder > begrafenis Opa of oma ana de scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.