Menu

Wat kan je tijdens de ‘lockdown’ doen als je denkt dat je ten onrechte partneralimentatie betaalt

lockdown ten onrechte partneralimentatie

Voorspellingen zijn lastig en ik ben geen viroloog, maar als partneralimentatie fraude expert kan ik je alvast een advies geven.

Als je nu toch in afzondering thuis zit te werken, steek dan eens wat tijd in wat je ex-partner doet. Je hebt eerder aan je ex gevraagd of ze een nieuwe langdurige relatie heeft, maar zij ontkent dit en jullie komen er samen niet uit.

Ze ontvangt onterecht partneralimentatie van jou omdat ze samenwoont als ware zij gehuwd met haar nieuwe vriend.

Zorg dan dat je weet waar je ex-partner zich momenteel bevindt. Want je voormalige echtgenote en haar lover vermijden de komende weken, net zoals jij, het openbare leven en gaan niet naar hun werk, restaurants, openbare gelegenheden, theaters en bioscopen.

In deze historische tijd, sluit je je op met je geliefde. Doe je boodschappen met en voor je levensgezel en ontferm je je over elkaar.

Terwijl je ex-partner een lockdown heeft met haar geliefde. Betaal jij maandelijks partneralimentatie waar zij geen recht meer op heeft.

Op zo’n moment heb je iemand nodig die dit voor je onder de loep neemt. 

Dit is dus wel even een momentje. Nu kun je een first move maken om van je partneralimentatie af te komen volgens de wet en het Nederlands rechtssysteem.

The only way is up!!

Zodra we weer uit de bunker mogen en het normale leven weer gaat beginnen heb jij een allesomvattende onderzoeksrapportage in handen.

In dit onderzoeksrapport I show you, my magic laat ik jou en de rechter precies zien dat je ex-vrouw een relatie heeft als ware zij gehuwd. 

Ik introduceer een exclusief 2 maanden onderzoeksrapportage voor mannen die minimaal 600 euro per maand partneralimentatie betalen. 

Wil jij in van je partneralimentatie af? Klik dan op deze link. Dan bespreken we je persoonlijke situatie en kijken we of dit partneralimentatie onderzoek iets voor jou is. 

Zonder dat het noodzakelijk is dat je er op uit moet of jij met mij koffie moet drinken.

Dutch Detective Agency

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 6 = drie
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.