Menu

Voor alle gescheiden vrouwen die willen leven ipv overleven

1 reactie
Coaching gescheiden vrouwen

Ogenschijnlijk heb je je leven na de scheiding best op orde. 

Je werkt, bent er voor je kids, spreekt af met vriendinnen, je sport, kortom: genoeg te doen. Je agenda is altijd wel gevuld. 

Maar ondertussen…

Ga je maar door. Je mist lege ruimte, tijd voor jezelf. En toch blijf je je agenda maar vullen. Want alleen zijn, blegh, dan voel je je niet echt op je best. Als je eerlijk bent, voel je je in je eentje vaak rot, angstig, verdrietig. 

En daar heb je geen zin in. Echt niet.

Je wilt je juist eindelijk weer eens gewoon goed voelen, verdorie!

Dus blijf je alsmaar doorgaan. Prima toch?

Of niet? 

Je staat op standje overleven. Het echte leven trekt zo aan je voorbij. Daardoor voel je je nog rotter… 

Ik weet uit eigen ervaring: dat kan echt anders! 

Dat start met aankijken wat er in je leeft. 

Gek genoeg worden die zware gevoelens dan na een tijdje juist een stuk lichter. Er komt ruimte voor jou. Je gaat herontdekken wie je nu bent, wat nu bij jou past. Je gaat daarin stappen zetten en ik beloof je, dat je daar een stuk gelukkiger uitkomt. 

Wil jij ook contact leren maken met je gevoel? Zodat je jezelf terugvindt en echt geluk leert ervaren? 

Als je dat wilt, begint dat bij jou. 

Wat kun je doen? 

Stuur mij, Leontien, een appje op 06-21887918 of mail naar leontien@heldermediation.nl met daarin het woord ‘Geluksoefening’. Je krijgt dan een begeleide oefening van mij cadeau om thuis te kunnen doen. De eerste stap is gezet!

Wie is Leontien? Leontien begeleidt als familiemediator al jaren stellen bij hun scheiding en zij coacht vrouwen die na hun scheiding nog niet lekker in hun vel zitten.

Lees ook de andere blogs van Leontien.

REACTIES

Bea - 19 jan 2023

Ben ook gescheiden! Nooooit meer! Belogen en bestolen,advokaten die onder 1 hoedje spelen en je jaren aan het lijntje houden,nooooit meer!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 6 = een
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.