Menu

Eenoudervakantie in de herfstvakantie

alleenstaande ouder reis in de herfstvakantie

In de herfstvakantie lekker een weekje ertussenuit. Nog even de laatste zon en warmte van het jaar opzoeken…

We zetten een aantal fijne bestemmingen voor eenoudervakanties in de herfstvakantie voor je op een rijtje:

Betaalbare eenoudervakantie op Kos

Estivant is echt een specialist op het gebied van single reizen en eenoudervakanties. Ze bieden in de herfstvakantie een eenoudervakantie aan naar het prachtige Griekse eiland Kos!

eenoudervakantie griekenland kos

Kos. Verrukkelijke oase in de Egeïsche Zee, die al eeuwenoud is. Kos is zo’n gemoedelijk eilandje waar je binnen de kortste keren vrienden mee bent met het hele gezin. Dat maakt het tot het ideale Griekse eiland voor je zomervakantie!

Kos heeft namelijk een eeuwenoude historie. Trouwens, dat zie je wel aan de vele oude gebouwen en de vele archeologische opgravingen. Kos-Stad ligt direct aan zee, zodat waterplezier verzekerd is. We verblijven er in Appartementen Denise, vlakbij het strand, keurig onderhouden en met een groot zwembad. Het complex ligt maar 25 kilometer van de luchthaven. Kijk niet verbaasd op als je regelmatig fietsers spot: het is een echt fietseiland.

Reisgegevens bij Estivant Eenoudervakanties

• 5 t/m 21 eenoudergezinnen
• Meest geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
• Verblijf in appartement
• Verblijf o.b.v. logies
• Vlucht met Transavia van Amsterdam naar Kos-Stad

Vakantie voor alleenstaande ouders met kinderen op Ibiza

Verliefd op Ibiza? Na deze vakantie wel!

Zon, zee, strand, eten, plezier en ontspanning. De ideale vakantie om tot rust te komen van een druk jaar. En waar kan je dat beter doen dan in Ibiza? Het eiland staat bekend om zijn prachtige baaien en stranden, gezellige dorpjes en boulevards, glamour, gossip en de beroemde hippiemarkten. Ibiza wordt ook wel de Cariben van Europa genoemd en deze naam maakt het eiland dan ook helemaal waar! Ons hotel ligt nabij de bruisende en gezellige badplaats San Antonio, wat bekend staat om haar gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurantjes. Er is van alles te doen in deze bruisende badplaats en je zult je er dan ook niet snel vervelen. Wanneer je lekker tot rust wilt komen is het kindvriendelijke strand Cala Gracio aan te raden. Dit goudgele strand is knus en de zee loopt langzaam af waardoor je er perfect kunt snorkelen of de kinderen heerlijk kunnen spelen in het water. Ook tochtjes met een huurauto zijn erg leuk om zo het mooie binnenland, verborgen baaien en gezellige markten te ontdekken. Luxe jachten zien aanmeren en glamour spotten? Ga dan naar Ibiza-stad, één van de vele verassingen op Ibiza. Ibiza-stad is de hoofdstad van Ibiza en kent zowel chique lounges en restaurants als een pittoresk, oud historisch centrum, Dalt Vila, waar nog steeds een oude stadsmuur staat.

En dit is nog maar een tipje van de sluier… Wil jij het verrassende oord Ibiza ontdekken, maar toch het gemak van ALL-IN? Boek dan nu er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze prijs!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf − = 3




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Welke omgangsregeling past bij welke leeftijd? Het is een vraag die vaak opkomt wanneer we de complexe wereld van co-ouderschap en omgangsregelingen betreden. Elke situatie is uniek, en het vinden van de juiste omgangsregeling blijft maatwerk. Toch zijn er handvatten om tot weloverwogen beslissingen te komen, gebaseerd op de specifieke behoeften van verschillende leeftijdsgroepen. In Lees verder >
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.