Menu

Belastingdienst en Toeslagen organiseren webinar voor mensen die uit elkaar gaan of scheiden

webinar belastingdienst scheiden

Gaan uw partner en u uit elkaar? Of bent u net gescheiden? Dan is het goed om ook aan uw belastingen en toeslagen te denken. Want hoewel dat misschien niet het eerste is waaraan u denkt, kan het u uiteindelijk wel helpen om weer vooruit te kijken.

Op donderdag 8 september van 19.30 tot 20.45 uur organiseren Belastingdienst en Toeslagen het webinar ‘Scheiden of uit elkaar gaan’. Met de online bijeenkomst hopen Belastingdienst en Toeslagen u overzicht te bieden en antwoord te geven op uw vragen. Zo gaan deskundigen onder andere in op (het beëindigen van) fiscaal partnerschap, de koopwoning, het recht op huurtoeslag, co-ouderschap en kinderopvangtoeslag. Deelname aan het webinar is gratis.

Belastingdienst en Toeslagen beantwoorden uw vragen

Wordt uw vraag niet beantwoord tijdens het webinar? Dan kunt u deze via de chat stellen aan de deskundigen van Belastingdienst en Toeslagen. 

Gratis aanmelden

Het webinar is gratis te volgen. Hier kunt u zich aanmelden.

Heeft u het webinar gemist? Na afloop kunt u het webinar terugkijken via de aanmeldlink hierboven.

Voor meer informatie over scheiden, belastingen en toeslagen kijkt u op belastingdienst.nl/scheiden.

Tip: vul alvast de persoonlijke scheiden-checklist in op belastingdienst.nl/scheiden om te zien wat u in uw situatie moet regelen als het gaat om uw belastingen en toeslagen.

Lees ook de andere blogs van de Belastingdienst.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 8 = tien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.