Menu

Carnaval na je scheiding. Wel of niet doen?

2 reacties
carnaval

Dit weekend barst in het zuiden van Nederland het carnavalsgedruis weer los. Heerlijk een paar dagen feesten en lol maken. Dat is eigenlijk goed voor iederéén! Dus ook al zit je even niet lekker in je vel: probeer het los te laten, trek iets aan waarin je onherkenbaar bent en ga op stap. Hierbij wat tips voor een onvergetelijke carnaval.

  1. Met carnaval is iedereen veel losser dan normaal. Dus ook al ben jij single, dat wil niet zeggen dat iedereen die je tegenkomt en die met je gaat flirten ook single is. De eerste tip is dus: laat je hart thuis, geniet van alle aandacht die je krijgt maar word niet verliefd.
  2. Drink veel maar drink niet teveel. Het is toch wel fijn als je de volgende dag nog weet wie je gezoend hebt en met wie je ongegeneerd hebt staan te sjansen.
  3. Iedereen kletst met iedereen. Zoek niet achter ieder gesprek een potentieel gevaar óf nieuwe liefde. Er is niks leuker dan ongeremd een gesprek aan te gaan met je buurman of buurvrouw, ongeacht het uiterlijk of de leeftijd. Gewoon een beetje flauwe klets!
  4. Zorg voor een goede bodem voordat je op stap gaat! Een lekkere pasta, een goed gevulde kop snert of iets dergelijks, zorgt ervoor dat je niet een heel leuk deel van de avond moet missen omdat je al in de taxi naar huis zit….
  5. Ga eens op stap naar andere caféetjes als normaal. Je leert nieuwe mensen kennen én de kans dat je je ex niet tegenkomt is veel groter:-)
  6. Ga met vrienden en vriendinnen die hetzelfde carnaval vieren als jij! En houd aan: samen uit, samen thuis. Het is namelijk heel erg jammer als je er halverwege de avond achter komt dat de rest al naar de volgende kroeg is verdwenen of al naar huis is…

Veel plezier! En als je je ervaringen wilt delen op het Forum: wij zijn benieuwd!

REACTIES

Profielfoto van Eline

Eline Stap - 9 feb 2018

Haha, ik woon in het zuiden en ga dit weekend juist boven de rivieren op stap :) Ik gun iedereen z'n feestje, maar dit is niet het mijne. Veel plezier voor iedereen die gaat carnavallen!

Fien - 21 feb 2020

Alaaf! Veel plezier allemaal!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ twee = 5
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.