Menu

Alles over scheiden en gescheiden zijn

0 comments
filmpje Nieuwe Stap alles over scheiden en gescheiden zijn

Wat is Nieuwe Stap nou eigenlijk? Dat wordt heel simpel uitgelegd in dit gave – mogen wij dat zelf zeggen… ja dat mogen wij 🙂 –  filmpje van ongeveer een minuut. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen, die aan het scheiden zijn of net een echtscheiding achter de rug hebben, hun voordeel kunnen doen met al het handige, nuttige, herkenbare, troostende, grappige en hoopgevende dat op de site te vinden is.

Wil jij ons helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Deel dan dit filmpje op Facebook, Twitter, Linkedin of Google+. Alvast super bedankt! Dan gaan wij gewoon door met het verzamelen van al dat nuttigs, grappigs, …

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 × een =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.