Menu

Cursus haren vlechten bij dochter voor alleenstaande papa

alleenstaande papa vlecht

Een heel bijzonder initiatief van onze blogger Patrick, dat veel aandacht in de media heeft gekregen, onder meer van het Jeugdjournaal, radio 2 en Omroep Brabant. Het haar van je dochter vlechten, dat is een hele opgave voor ook voor hem als alleenstaande papa van twee dochters: Nine (6) en Julie (4). Patrick bedacht daarom een workshop voor alle vaders die bijna letterlijk met hun handen in het haar zitten.

Hoewel papa Patrick altijd zijn best doet om het haar van zijn dochters zo te krijgen als zij willen, komt hij niet verder dan een gewone staart. Daarom ging hij online op zoek naar een cursus haren vlechten.

Veel lotgenoten
Patrick zocht uit of er misschien meer vaders met hun handen in het haar zaten. Wat blijkt: na een post op Facebook meldden zich tientallen vaders met hetzelfde probleem.

Zijn vrienden daarentegen dachten eerst nog dat het een grap was. Toch ontving hij ook veel leuke, positieve reacties.

Geen half werk
Omdat hij het wel serieus wilde aanpakken, zocht hij contact met een kapperszaak in zijn stad. Carin van den Hurk, eigenaresse van een kapperszaak, heeft hem geholpen. Samen met nog tien andere kapsters heeft ze afgelopen maandagavond onervaren vaders de fijne kneepjes van het haren vlechten bijgebracht.

De mannen hebben maar liefst drie verschillende vlechtvormen voor hun kiezen gekregen.

Populaire workshop
Patrick is blij dat hij op deze manier een lans heeft kunnen breken voor andere stuntelige alleenstaande papa’s.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee − 2 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.