Menu

Gratis forum over scheiden

1 reactie
gratis forum over scheiden

Leuk dat je ons online magazine leest, welkom! Zoals je waarschijnlijk al wel weet bestaat Nieuwe Stap uit verschillende onderdelen. We hebben iedere dag informatieve blogs over alles wat je tegen kan komen na of tijdens je scheiding. We schrijven over de dagelijkse dingen waar je tegen aan kan lopen, over je kinderen, je eigen ontwikkeling en natuurlijk je zakelijke problemen. We proberen de blogs zo gevarieerd mogelijk te maken zodat je op al deze gebieden op de hoogte gehouden wordt, geïnformeerd wordt en hopelijk geïnspireerd wordt. Maar dat is niet alles. Naast dit gedeelte, dat toegankelijk is voor iedereen, hebben we ook een afgescheiden gedeelte, een community.

Gratis forum over scheiden

Op dit gratis forum over scheiden, kun je van alles delen met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Je kan vragen stellen, ervaringen van anderen lezen en gewoon gezellig kletsen als je alleen thuis bent en zin hebt in wat “gezelschap”. Lid worden van dit forum over scheiden is gratis en vrijblijvend. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je op regelmatige basis van jezelf laat horen en met anderen in gesprek gaat. Je kan een alias gebruiken zodat je compleet anoniem je vragen en ervaringen kan delen. Dus: ben je op zoek naar informatie, herkenning en erkenning? Schrijf je in bij onze community en doe er je voordeel mee! Gastvrouw Suzanne heet je graag welkom!

REACTIES

Dick - 2 aug 2017

Beste, Ik zou de advocatuur eens onder de loupe willen nemen. Ik constateer steeds vaker dat advocaten de wederpartij bejegenen en in meerdere echtscheidngsdossiers die ik ken/gelezen heb en bestudeerd zijn ook doorspekt met aperte onwaarheden. In mijn scheiding, door mijzelf geinitieerd is de advocaat van mijn ex-vrouw niet vies van spelletjes en na drie jaar ben ik nog steeds niet van haar af. De eigen woning is door de advocaat moedwillig geregisseerd en ex-vrouw het zwijgen opgelegd. Er is geen communicatie en heb ik verder geen kosten van de woning etc. Het is slechts nog vervelend, geen belemmering om met het normale leven verder te gaan. De eigen woning is veelal natuurlijk een belangrijk iets, maar ook over pensioen zwijgt ex...langer al dan 2 jaar en schreef mijn advocaat dat ik destijds haar niets wijzer moest maken. Kennelijk heeft scheiden ook een strategische kant.... Een jaar zou hooguit voor onze scheiding kunnen gelden, maar dus al 3 jaar en geen kinderen. Mijn advocaat vertelde in maart 2016 dat de advocaat van ex-vrouw deze uit financieel gewin aan haar bindt. Het blijkt bij onderzoek naar 21/22 vechtscheidingen dat advocaten de spelletjes prima beheersen om de wederpartij dwars te zitten. Google eens op "mag een advocaat liegen"..... Ik stond versteld en herkende zaken die ook mij troffen. Een advocaat mag in het beginsel niet liegen, in scheiding probeerde de advocaat ex-vrouw zelfs de rechter te misleiden. Ik hoor graag eens of de input van mijn bevindingen door nog meer erkent en herkent kan worden. Ik vind het schering en inslag in een naar iets als scheiden. Inmiddels in gelukkige liefde etc. Maar heb inmiddels de ervaring dat er grof geld door de advocatuur bijelkaar geharkt wordt in scheidingen. Tijd ook dat de advocatuur ertussen uit gehaald gaat worden en objectieve professionals de voorkeur krijgen.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 + = vijftien

Vlog

Ieder jaar krijgen zeventigduizend kinderen in Nederland te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Van het aantal samenwonenden eindigt één op de twee relaties in een scheiding. Van alle huwelijken strandt één op de drie.

echtscheiding en kinderen
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.