Menu

Help, ik zit in een vechtscheiding! Lisa van 8 alleen in de lift…

6 reacties
vechtscheiding

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen?

Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt erover.

 

REACTIES

Ernest Breton van Groll - 14 dec 2018

Ik zit in zo’n dergelijke situatie, maar mijn kind is inmiddels, nu al een jaar in een pleeggezin. En ik zie hem maar een uurtje in de 4 weken en mijn zoontje mist ons ontzettend dat zegt hij en dat merk je ook. Kunt u ons helpen.

  Roos Boer - 14 dec 2018

  Beste Ernest, Dankjewel voor je reactie. Ik ben benieuwd naar het volledige verhaal, aan de hand daarvan kan ik een plan van aanpak maken. Ik zal je een mail sturen zodat we een afspraak kunnen maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit geldt ook voor andere ouders die met dezelfde problematiek zitten, neem gerust contact op. Met hartelijke groet, Roos Boer

  Ernest Breton van Groll - 15 jan 2019

  Ik hoor niks meer van u

  Profielfoto van Nieuwe Stap

  Nieuwe Stap - 17 jan 2019

  Roos neemt contact met je op.

Ayyadi - 18 dec 2018

Beste Mevr. Roos, Ik zou heel graag contact met u willen hebben,Ik maak een soort gelijk situatie mee. Mvg M

Roos - 18 dec 2018

Beste M, wat vervelend dat je ook in een soort gelijke situatie zit. Ik heb je een mail gestuurd, zodat we een afspraak kunnen maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Andere ouders die ook een gratis gesprek willen kunnen mij ook direct mailen op: Roos@succesvolscheidenhetgooi.nl Met hartelijke groet, Roos Boer

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ acht = 11

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.