Menu

Help, ik zit in een vechtscheiding! Lisa van 8 alleen in de lift…

5 reacties
vechtscheiding

We hebben continue strijd over de kinderen. Over echt álles! Ik wil echt niet dat hij in mijn huis komt als Lisa weet terug naar mij komt. En ik mag ook niet binnenkomen bij hem. Wat kan ik doen?

Roos van Succesvol Scheiden het Gooi vlogt erover.

 

REACTIES

Ernest Breton van Groll - 14 dec 2018

Ik zit in zo’n dergelijke situatie, maar mijn kind is inmiddels, nu al een jaar in een pleeggezin. En ik zie hem maar een uurtje in de 4 weken en mijn zoontje mist ons ontzettend dat zegt hij en dat merk je ook. Kunt u ons helpen.

    Roos Boer - 14 dec 2018

    Beste Ernest, Dankjewel voor je reactie. Ik ben benieuwd naar het volledige verhaal, aan de hand daarvan kan ik een plan van aanpak maken. Ik zal je een mail sturen zodat we een afspraak kunnen maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Dit geldt ook voor andere ouders die met dezelfde problematiek zitten, neem gerust contact op. Met hartelijke groet, Roos Boer

    Ernest Breton van Groll - 15 jan 2019

    Ik hoor niks meer van u

Ayyadi - 18 dec 2018

Beste Mevr. Roos, Ik zou heel graag contact met u willen hebben,Ik maak een soort gelijk situatie mee. Mvg M

Roos - 18 dec 2018

Beste M, wat vervelend dat je ook in een soort gelijke situatie zit. Ik heb je een mail gestuurd, zodat we een afspraak kunnen maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Andere ouders die ook een gratis gesprek willen kunnen mij ook direct mailen op: Roos@succesvolscheidenhetgooi.nl Met hartelijke groet, Roos Boer

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


1 × = negen

Vlog

Vreemdgaan is heel pijnlijk voor de bedrogen partner, voor jullie kinderen en jullie omgeving. Hoe kun je ondanks alle emoties toch verder als ouders? Kijk mijn vlog hierover. Wil je meer weten? Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis gesprek. groetjes, Yvonne Life en scheidingscoach bij jezelfvoorelkaar.nl Vind je deze vlog waardevol? Doe Lees verder > vreemdgaan en scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.