Menu

Het Online-Buddyproject van Villa Pinedo biedt kinderen een luisterend oor

Buddy Villa Pinedo

Misschien is dit precies het steuntje in de rug dat jouw kind nodig heeft.

WAT IS HET BUDDY PROJECT?

Je ouders zijn gescheiden of gaan binnenkort scheiden. Je voelt je daardoor misschien wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen.

Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, hoef je je niet alleen te voelen en kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via een speciale app vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

DIT KAN EEN BUDDY VOOR JOU DOEN:

  • Jou helpen met lastige vragen te beantwoorden
  • Zich in jouw situatie verplaatsen en je advies geven
  • Naar jou luisteren zodat jij je hart kunt luchten

Buddy’s zijn er voor kinderen & jongeren van 10 tot en met 23 jaar en zijn helemaal gratis voor jou. Ze oordelen niet, dus je kunt ze vertellen wat je wilt. Je mag altijd appen om te vertellen wat er in jouw hoofd en hart omgaat. Jouw Buddy heeft zelf ook gescheiden ouders en kan je helpen met lastige vragen.

WIL JIJ EEN BUDDY?

Als kind van gescheiden ouders kun jij (vanaf 10 tot en met 23 jaar) gratis via een speciaal ontwikkelde app, kletsen met een Buddy. Nadat je je hebt aangemeld, wordt je aan een Buddy gekoppeld en krijg je meer informatie toegestuurd om de app te downloaden. Je kunt altijd met jouw Buddy appen om vragen te stellen, om tips te krijgen of om gezellig te kletsen.

Wil je er meer over weten? Je leest er alles over op Villa Pinedo

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ twee = 3
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.