Menu

Hoe weet je dat je ex weer samenwoont terwijl je partneralimentatie betaalt.

partneralimentatie of woont ze samen

Wat zie ik

Het is donderdagochtend. Een man en een vrouw komen een huis uitgelopen. Ze lopen samen naar een zwarte Audi A6 die voor het huis geparkeerd staat.

De man draagt een lege krat bier drukt op zijn autosleutel om zijn kofferbak te openen en zet het krat bier in de kofferbak. De vrouw heeft lege boodschappentassen in haar hand en zet de tassen naast het krat bier.

De man neemt plaats in zijn auto en zit achter het stuur.Naast hem neemt de vrouw met kort blond haar plaats, ze heeft een zwarte leren jas aan.
De man start de auto geeft gas er rijdt als een bezettende de wijk uit.

Ik sta 200 meter bij hun vandaan geparkeerd met mijn auto. Start de auto en zet de achtervolging in.

Ze gaan naar een nabijgelegen supermarkt. Ze parkeren de auto en halen een winkelwagentje. 

Op gepaste afstand parkeer ik mijn auto.

Ik probeer mijn videocamera het beeld scherp te stellen. 

Het is een belangrijk onderdeel van het onderzoek.

Het onderzoek?

Mijn client heeft mij ingehuurd om zijn ex en deze guy te onderzoeken. 

Een onzichtbaarheidsmantel is nodig om te onderzoeken of zijn ex-vrouw een duurzame relatie heeft.  Terwijl zijn ex haar mond stijf dicht houdt op de socials, geheimzinnig doet tegen de kinderen, vrienden en familie, en er een dubbelleven erop na houdt, betaalt mijn client honderden euro’s partneralimentatie, terwijl zij daar géén recht meer op heeft. 

Toch is ze zichtbaarder dan een zwerende jeugdpuist op het gezicht van een influencer en het onderzoeksrapportage wordt steeds meer gevuld met hardnekkerig belastend materiaal.

Moet je nog partneralimentatie betalen?

Als jij je ex niet wilt belagen, maar wel In één klap genoeg bewijs wilt hebben om zeker te weten dat je geen partneralimentatie meer hoeft te betalen. Zodat je weer weer rust, grip en overzicht in je leven krijgt, kan ik je persoonlijk begeleiden in een exclusief onderzoek en observeer ik je ex een maand lang. 

Daardoor wordt je ex helemaal zichtbaar. Zonder dat je ooit 1 keer telefonisch contact hebt gehad. Zonder dat je haar gezien hebt. Zonder je kinderen te vragen wat hun moeder doet. Zonder Facebook te checken en zonder iedereen te vragen wat je ex-vrouw uitvoert. 

Zonder dat het je tijd kost en zonder dat je allerlei aannames, overtuigingen, fabels en ideeen te horen krijgt.

Undercover

Hoe jij undercover kunt zijn? Daar wil ik je op onderstaande link meer over vertellen.

Het gaat over hoe je van je partneralimentatie afkomt als je ex een nieuwe relatie heeft. Want op dit moment heb ik voor een groepje mannen net als jij, die er genoeg van hebben om maandelijks partneralimentatie te betalen aan hun ex-partner die samenwoont, een exclusief onderzoek.

In dit exclusieve onderzoek begeleid ik persoonlijk het onderzoek een maand lang. Daarna heb jij een onderzoeksrapportage met wettige bewijsstukken, fotomateriaal met tijden en datum, in handen. Dat zorgt dat jij van je partneralimentatie af bent.

Het is invation only en je kunt alleen uitgenodigd worden door eerst een belafspraak met me aan te vragen. Klik hier op de link.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie − = 2
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.