Menu

Ken jij ons forum al? Vandaag een vraag over een puber en de feestdagen

forum over scheiden

Heb jij zin of behoefte om (online) te kletsen met anderen die hetzelfde meemaken? Log dan gratis eens in op ons forum!

Soms is het gewoon lekker om in contact gekomen met mensen die hetzelfde meemaken. Wanneer je in de avond, zittend op de bank met iemand kan overleggen over allerlei vragen, onzekerheden en onduidelijkheden. Iemand die je niet kent, die geen mening heeft en die wel ervaring heeft. Dat is eigenlijk een kadootje. Je kan anoniem blijven, je kan ook intensiever contact met elkaar houden. Alles is mogelijk. Ons forum over scheiden wacht op jou en jouw input!

Onderwerpen op het forum over scheiden

Je komt allerlei verschillende vragen on onderwerpen tegen. Afgelopen week kwam de volgende vraag:

Ben nu 4 jaar gescheiden en heb nu ruim n jaar n nieuwe partner. Hebben t heel rustig aan gedaan (en nog) naar de kinderen toe.

mijn ex partner had gelijk n nieuwe vriendin die er meteen hele weekenden was. vandaar t rustige opbouwen bij ons.

nu is t zo dat mijn dochter v 13jr flink pubert en zich erg afzet tegen mij.

ik zou graag oud en nieuw door brengen met z’n allen ( nieuwe vriend en zijn kinderen erbij) maar dochter wil dit absoluut niet. Wil sowieso niets met zijn kids te maken hebben.

ik wil zeker niet voorbij gaan aan haar gevoel maar vind t ook best lastig om altijd maar nee te zeggen.

tips zijn erg welkom

Tips

Heb jij tips voor deze vragenstelster??

Je kan gratis inloggen om in contact te komen met mensen die in dezelfde situatie.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ acht = 14
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.