Menu

Langzaam maar zeker jouw nieuwe huis weer op orde

Langzaam maar zeker jouw nieuwe huis weer op orde

Hoe moet ik mijn huis inrichten? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt als je gaat verhuizen naar een nieuw huis. Het inrichten van een nieuw huis is een grote klus, want waar moet je beginnen? Er zijn vele keuzes die je moet maken. Welke stijl en sfeer wil je creëren? Welke kleuren ga je gebruiken? We helpen je een eind op weg. 

Keuken

Ben je van plan een nieuwe keuken te plaatsen in je nieuwe huis? Dan is het belangrijk om vooraf goed na te denken over hoe je deze wil gaan inrichten. Je wilt natuurlijk dat je keuken er mooi uitziet, maar het moet vooral ook praktisch zijn. Bedenk eerst welke interieurstijl je in de keuken wilt. Houd je bijvoorbeeld van een moderne keuken? Of ga je liever voor een landelijke keuken? Als je het lastig vindt om een stijl uit te kiezen, kun je ook voor een tijdloze keuken gaan. 

Bij het inrichten van een keuken zijn er een aantal essentiële zaken die je moet aanschaffen, zoals een kraan bijvoorbeeld. Kies je bijvoorbeeld voor een kraan met een hoge uitloop of een kraan met een lage uitloop. Of ga je misschien voor een kokendwaterkraan? 

Badkamer

Wil je ook de badkamer verbouwen en opnieuw inrichten? Een nieuwe badkamer inrichten begint met het meten en indelen van de kamer. Kijk hierbij goed naar de ruimte en probeer er het maximale uit te halen. Heb je bijvoorbeeld ruimte voor een bad? Bij het verbouwen van een badkamer komt de vraag of er wel of geen bad moet komen, vaak opspelen. Je kunt je badkamer omtoveren tot een thuis spa met een ligbad waarin je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. Aan de andere kant heeft een ruime inloopdouche ook veel voordelen. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je hebt in de badkamer. 

Toilet

Ook het kleinste kamertje van het huis kun je geheel naar eigen smaak inrichten en verbouwen. Dit kun je in lijn doen met de rest van het huis, zoals de badkamer bijvoorbeeld, maar je kunt ook een gehele nieuwe stijl creëren, zoals klassiek of industrieel. Vaak is het de moeite waard om het toilet om te toveren tot iets moois, aangezien mensen zich vaak in deze ruimte bevinden. Vergeet bij het inrichten van het toilet niet om leuke bijpassende accessoires toe te voegen!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + = negen
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.