Menu

Oproep voor docuserie over de liefde

1 reactie
docuserie over de liefde

Voor een mooie docuserie over de liefde zijn we op zoek naar stellen die verliefd zijn, maar die weerstand voelen vanuit de directe omgeving.

Lig jij in scheiding maar ben je opnieuw gelukkig in de liefde en merk je dat naasten twijfelen aan jullie relatie?

Vindt jouw moeder dat je te hard van stapel loopt of snapt jouw beste vriend(in) niet waarom je samen bent met jouw nieuwe geliefde? Bijvoorbeeld vanwege leeftijdsverschil, religie, beroep of een andere levensstijl?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@nieuwestap.nl dan neemt Vincenttvproducties contact met je op.  

REACTIES

Michael Rutten - 26 nov 2020

ik merk zelf dat ondanks dat ik inmiddels al een aantal jaren gescheiden ben, juist een nieuwe relatie niet durf aan te gaan, reden is meer dat er zoveel speelt m.b.t. de laatste relatie waarbij ik een dochtertje heb en inmiddels ook OTS en dat bij moeder thuis IPT is ingezet ik merk dat als je als vader heel voorzichtig moet zijn met stappen vooruit te zetten....

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × een =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.