Menu

Singles gezocht voor TV programma NPO3

singles

De makers van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’ zoeken singles voor nieuw TV programma:

Iedereen kent het: die ene speciale liefde van lang geleden. Die fling, kort of langdurige relatie die zoveel indruk op je gemaakt heeft. De knappe speciale klasgenoot  uit 4 HAVO, de affaire met die ene collega of  de liefde uit je geboortedorp. Je denkt er regelmatig aan terug. Wat hebben jullie mooie dingen meegemaakt en als je dat ene liedje op de radio hoort krijg je zoveel jaar na dato nog steeds kriebels in je buik. Toch ging het uit. Om wat voor reden dan ook. Levens gaan verder en je verliest het contact. Of misschien ben je op facebook nog wel vrienden, heb je nog gezamenlijke kennissen, of  hoor je wel eens wat via je ouders,  zo blijf je stiekem  op de hoogte van zijn/haar leven.

Singles tussen 20 en 45 jaar gezocht

Maar nu je zelf weer vrijgezel bent denk je vaker terug aan deze liefde, zeker nu je weet dat de ander ook single is. Was het kalverliefde? Leek het gras groener aan de andere kant? Hoe zou het met hem/haar zijn en hoe zou het zijn om op opnieuw  te daten? Al meerdere malen heb je aan die speciale ex gedacht, maar echt een trip down memory lane, prachtig in beeld gebracht door de makers van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’,  is wel een hele speciale manier om jouw jeugdliefde weer opnieuw te zien. De winter komt er aan, rokjesdag is voorbij, het is tijd voor weer wat warmte en liefde deze komende wintermaanden. Blaas jij je oude liefde weer nieuw leven in? Of wil je gewoon nog een keer zwijmelen met z’n tweeën en de goede oude tijd herbeleven?

Opstap naar nieuwe ontmoeting

In het programma blik je terug naar de liefde die je ooit had, het leven wat je daarna hebt geleid en de vraag hoe het nu is met die oude liefde en met jou. Het gaat in het programma niet om de zoektocht naar deze ex, maar om de reis door herinneringen die je voert langs plekken waar de liefde ooit ontstond of waar een bijzondere vakantie of hoogtepunt heeft plaatsgevonden.Het programma is een opstap naar weer een nieuwe ontmoeting, die er misschien nu niet van komt, maar door het ophalen van herinneringen aan de goede oude tijd juist heel erg leuk blijkt te zijn. Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar info@storysupply.nl

Je verhaal delen?

Story Supply ( www.storysupply.nl) is een verhalenbank en wij bemiddelen tussen verhalen en diverse media uitingen (TV, Commercials, tijdschriften enz). Heel kort gezegd verzamelen wij (levens) verhalen van echte mensen. Een soort menselijke verhalenbank zou je kunnen zeggen. Wij zijn constant op zoek naar verhalen en gelukkig zijn er veel mensen die hun verhaal met ons willen delen. De ene keer omdat ze lotgenoten met hun verhaal willen helpen, de andere keer om een onderwerp uit de taboesfeer te halen of weer een ander vertelt zijn of haar verhaal om een statement te maken, gehoord te worden door bijvoorbeeld de politiek of juist om mensen op te vrolijken met hun verhaal. Dit keer zoeken wij verhalen van singles.

Wil je ook je verhaal delen? Mail dan jouw verhaal naar yourstory@storysupply.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = 10
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.