Menu

Vallen de kosten van rijles onder kinderalimentatie?

rijles kinderalimentatie

In onze gratis vragenrubriek kwam de volgende vraag binnen: Ik betaal al het geld qua kinderalimentatie aan mijn ex. Vallen daar ook de kosten van rijlessen onder?

Het antwoord van Alimentatiewijzer.nl

Rijlessen vallen onder buitengewone kosten. Als je hier geen aparte en duidelijke afspraken over maakt, dan valt dit dus onder de kinderalimentatie. Hebben jullie hier geen afspraken over gemaakt? Dan hoef jij dus niets extra bij te dragen aan de rijlessen. 
Ik verwijs je graag naar onze website hieronder waar je het een en ander over kunt lezen:

alimentatiewijzer.nl/wat-valt-onder-de-kinderalimentatie

Alimentatiewijzer.nl

Lees ook de andere blogs van Alimentatiewijzer.nl.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.