Menu

Vermoed jij dat je onterecht partneralimentatie betaalt?

Vanwege de corana-crisis heb ik besloten om 3 GRATIS vooronderzoeken weg te geven aan mannen, die vermoeden onterecht partneralimentatie te betalen aan hun ex. 

Hoe je erachter komt of je ex-partner samenwoont als ware gehuwd en of het mogelijk is voor jou om van je partneralimenatie af te komen.

Dit is voor mannen, die minimaal 600 euro per maand partneralimentatie betalen aan hun ex-vrouw. 

Ik doe dit onderzoek speciaal voor mannen die maandelijks honderden euro’s onterecht partneralimentatie naar hun ex overmaken omdat ze samenleefd als ware gehuwd. Terwijl juist nu, je te maken krijgt met een grote inkomensten terugval.

In dit onderzoek, ga ik voor jou precies inspecteren of je ex-vrouw een nieuwe lover heeft en waar ze tijdens deze intelligente lockdown slaapt. 

Je komt te weten in dit vooronderzoek van 3 dagen lang, of het interresant voor je is om te starten met het partneralimentatie fraude onderzoek. Zodat je de volgende stap kan zetten naar het nihil brengen van je maandelijkse plicht van honderden euros dat je als een braaf jongetje overmaakt aan je ex.

Je krijgt van deze 3 dagen een dossier met fotobewijs. Dit is een klein opstapje naar het partneralimentatie onderzoek wat 2 maanden duurt en wat een grote investering van jou vraagt.

Ik ga je nu de link geven om je aan te melden, maar er is wel een maar. Ik beoordeel en bepaal vooraf aan een strenge policy of het interresant en/of het haalbaar is om te starten met het vooronderzoek.

Dus meld je alsjeblieft alleen aan als je een vermoeden hebt, dat je ex-partner een nieuwe relatie heeft.

Dit is de aanmeldlink: https://dutchdetectiveagency.typeform.com/to/McasXz

Lees hier meer en beoordeel zelf of je in aanmerking kan komen voor het partneralimentatie fraude onderzoek. Klik hier op de link en meld je aan!

Raimondo Semprevivo

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 12
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.