Menu

Wil jij helpen nieuwe Stap nóg beter te maken?

Wil jij helpen nieuwestap.nl nog beter te maken

Lieve lezer van ons online platform. We kunnen je hulp gebruiken!

Met nieuwestap.nl willen we schade naar aanleiding van een scheiding voorkomen of in ieder geval verminderen.

Wil jij helpen

Onze missie is het voorkomen van een negatief effect op de ontwikkeling van kinderen door het geven van goede informatie aan de ouders in scheiding. Deze informatie bestaat uit ervaringsverhalen, uit inhoudelijke blogs van scheidingsprofessionals en uit het hosten van een forum.

Impactmeting

Om nieuwestap.nl zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de behoefte van onze lezers starten we een impactmeting. Door het beantwoorden van een paar vragen, geef je ons een beter beeld van wat we teweegbrengen en waar de meeste behoefte ligt.

Wil jij meehelpen met deze impactmeting? Je helpt ons er enorm mee om in de toekomst nóg meer impact te creëren.

Anoniem

We garanderen volledige anonimiteit voor degene die de vragen beantwoordt.

Start impact meting

Je kan de vragenlijst hier invullen. En vergeet niet op de knop “versturen” te klikken!

Super bedankt dat je met ons mee wil denken.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× drie = 27
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.