Menu

Win het boek ‘Narcisme is een bitch’

78 reacties
narcisme is a bitch

Narcisme is a bitch gaat over het meest complexe psychologische onderwerp dat er bestaat: Narcisme. En dan niet het populistische scheldwoord ‘narcist’, dat gebruikt wordt voor egoïstische of zelfzuchtige mensen. Dit boek gaat over de complexe psychische stoornis waardoor jij in een beangstigend doolhof terecht bent gekomen. 

Waarom dit boek jou zal helpen?

Omdat je waarschijnlijk snakt naar antwoorden in jouw proces. Jij zit nu of hebt gezeten, daar waar ik net uit kom. Ontkomen uit het onoverzichtelijke doolhof dat ontstaan is door het narcistisch misbruik. Je voelt je angstig, in de war en je weet niet waar je heen zal gaan. De tijd staat even stil en je voelt je verdwaald.

En precies dit gevoel gaf mij de aanleiding om te gaan schrijven. Om jou en de nog vele onwetenden out there hopelijk een hand te reiken om langzaam uit de ‘hel’ te kunnen ontsnappen. 

In dit boek zul je gaan lezen dat je niet alleen bent in deze strijd ook al voelt het nu misschien nog wel zo. In dit boek zul je ook lezen wat je kunt doen als je paniek voelt opkomen en hoe je om kunt gaan met die kritische en negatieve stemmen in je hoofd. 

Inzichten

Dit boek zal jou veel inzichten geven in de keuzes die je hebt gemaakt onder invloed van het narcisme. Dit boek hoef je niet braaf van voor naar achter uit te lezen want je kunt gewoon een willekeurig hoofdstuk opzoeken als je net over dat ene onderwerp iets wilt lezen.

Dit boek heeft geen hoofdstukken en houdt zich niet aan de geijkte roman regels. Want Jasmijn heeft relaties gehad met narcisten en is opgevoed door een narcistische moeder en heeft een hekel gekregen aan regels, orde en gehoorzaamheid. 

Schrijven helpt

Dit boek biedt ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen en zelf te gaan schrijven. Schrijven kan helpen, schrijven kan helend werken en het is altijd goed wat je schrijft. 

Jij bent baas in jouw proces. Ieder verhaal is uniek, iedere ‘strijd’ is het waard om gedeeld te worden en iedere lotgenoot verdient het om gehoord te worden. 

Jasmijn

Win Narcisme is a bitch!

Wij mogen 2 exemplaren van de paperback weggeven. Laat in een reactie onder deze blog, in één zin weten op welke manier manier jij last hebt van narcisme/een narcist(e). Wij maken op 24 november de winnaars van het boek bekend.

Kan je niet wachten met lezen dan kan je ook de paperback of het E-book kopen.

TAGS :

REACTIES

Valerie - 10 nov 2020

Ik ben 15 jaar getrouwd geweest met een narcist, nu 3 jaar gescheiden en nog steeds aan het herstellen!

  Tessa - 12 nov 2020

  In 1 zin lukt mij ook niet 😥. Ik heb eergisteren in een gesprek met de hulpverlening (traject wegens huiselijk geweld) eindelijk durven zeggen dat ik wil scheiden. Nu gaan we hierbij hulpverlening krijgen, maar hij liegt en draait alles om ineens zielig te doen over de kinderen. Hij kijkt al jaren niet naar ze om, is bijna nooit thuis en nu gaat hij het slachtoffer spelen..ik hou me sterk voor de kinderen, maar het is zo moeilijk..

  Jasmijn - 28 nov 2020

  Lieve Tessa, Proficiat met het boek. Ik hoop vooral dat je er herkenning en kracht uit zult halen. Blijf bij jeZelf, houd moed en doe nooit geen concessies aan je onderbuikgevoel. Volg je intuïtie, hoe moeilijk het soms ook lijkt. Mocht je tijdens of na het lezen vragen hebben: info@uitgeverij-jasmijn.nl Sterkte en warme groet, Jasmijn

  Suus - 12 nov 2020

  Hier hetzelfde 3 jaar geleden bij hem weg gegaan en nog steeds probeert hij contact te zoeken. Rust krijgen is dan moeilijk ☹️

Paulien - 10 nov 2020

De blijvende onrust over wat zal er nu weer gebeuren...

Frank - 10 nov 2020

Het tegenhouden van het eindigen van een relatie om een vrije nieuwe te kunnen beginnen

Laura - 10 nov 2020

Helaas kan ik niet in 1 regel omschrijven wat ik nog bijna dagelijks meemaak. Ik denk dat ik wel een boek vol kan schrijven en ook nog een tweede deel!

E. Maartense - 10 nov 2020

Ik ben 20 jaar getrouwd geweest (vraag me niet hoe) met iemand met behoorlijke narcistische trekken, daar ik 3 hoogbegaafde, zorgzame kinderen heb, ben ik in april tot een scheiding overgegaan en heb ik eindelijk weer rust voor hen kunnen creeren.

Jens - 10 nov 2020

Als medewerker van een klantenservice spreek je gemiddeld elke dag wel zo'n narcistische asshole , sorry kan het niet anders verwoorden.

Miranda - 10 nov 2020

Ik heb te maken met verschillende mensen met narcistische trekken, zowel privé ( vader, ex partner, stiefouder kinderen) en in mijn werk binnen de hulpverlening. Ik ben vanuit beide invalshoeken geinteresseerd in dit boek en wat het mij kan bieden.

Anna - 11 nov 2020

Ik ken er helaas 1, benieuwd naar dit boek

Joost - 11 nov 2020

Ik had t geboel niet met een menste maken te hebben maar met een dier.

Bart - 11 nov 2020

Van nature ben ik vredelievend van aard, toch is het inmiddels zo dat ik (voor het eerst in mijn leven) een ander persoon intens haat; een emotie die mijn levensgeluk flink in de weg zit.

Svenja Knubben - 11 nov 2020

Slopend...zelfs járen na de scheiding nog... 😞

Janice - 12 nov 2020

Ik zou graag willen leren hoe ik voor mezelf grenzen kan aangeven voordat een narcist zijn invloed kan uitoefenen. Zodat ik duidelijker kan communiceren, uit overtuiging.

Marja - 12 nov 2020

Het houd nooit op😂

Marieke - 12 nov 2020

Zo ontzettend moe van alle sprookjes in zijn hoofd en de leugens die hij onze kinderen verteld. Ik zou zo graag weer meer plezier in het leven hebben en niet bijna elke dag nog met hem bezig zijn.

Bib - 12 nov 2020

Ik wil een weg vinden om hiermee toch in de relatie door te blijven gaan er mee om te gaan, het mooie wat er in ieder mens zit naar boven te halen en de duivel van het narcisme te verslaan. Hoe mooi zou dat zijn als deze uitdaging lukt. Daar helpt dit boek met inzichten en ervaringen zeker weten mee. En dan wellicht een nieuw boek te schrijven met een positieve boodschap. Leven met een narcist kan.

Hilde - 12 nov 2020

Ik ben zowel therapeut als ervaringsdeskundige. Als ik dit boek zou winnen , ga ik het onmiddellijk lezen en ga ik het inzetten voor mijn NSS clienten en zal ik reclame maken hiervoor.Bij Ixta Noa geef ik als vrijwilliger lezingen over het onderwerp narcisme en zal het boek dan als aan te bevelen meenemen.

Jolande - 12 nov 2020

In werk & prive! Zou graag dit boek willen lezen...

Margreet - 12 nov 2020

Ooh help ik trek dit “soort” aan

Sabine - 12 nov 2020

Ik zoek nog altijd naar een goede manier om mijn kinderen weerbaar te maken tegenover hun narcistische vader, ook al hebben ze ondertussen grotendeels de rust bij mij gevonden na de scheiding.

Mariska19 - 12 nov 2020

Narcistische ex, nog steeds herstellende en inmiddels allergisch voor overheersende mensen

Marije - 12 nov 2020

Na 47 jaar ben ik erachter dat ik vanuit mijn narcistische vader direct bij mijn narcistische ex-man terecht gekomen ben, nu moet ik een nieuwe start maken.

Linda - 12 nov 2020

Ik zou deze graag willen winnen omdat ik 21 jaar getrouwd ben geweest met een narcist. Ik heb vaak het gevoel dat ik zonder zwemdiploma en zonder zwembandjes in een zwembad ben gevallen. Hopelijk geeft dit boek een beter beeld van waar ikk in beland ben en wat mij nog te wachten staat. Ook met de kids is het handig wat meer kennis te hebben hierover

Angelique - 12 nov 2020

ik heb last van een narcistische ex wat zijn doorwerking heeft op mijn lichamelijke en geestelijke gesteldheid. ik denk dat het mij erg kan helpen om er anders mee om te gaan, zodat er rust wordt gecreëerd voor mij en mijn zoon.

Joris - 12 nov 2020

Een narcist genoemd door mijn ex, me er in verdiept, maar niet het idee er een te zijn. Meer info welkom. En nooit verkeerd om het te bekijken vanuit andermans (-vrouws) standpunt.

Jacqueline - 12 nov 2020

Hopelijk kan dit boek me afhelpen van mijn vasthoudende naïviteit om erin te blijven geloven dat ouders hun narcisme kunnen overwinnen ten gunste van gezonde omgang van hun kinderen met beide ouders.

  Marianne - 12 nov 2020

  Ik begon enorm aan mezelf te twijfelen, en voelde me niet gerespecteerd. Hij zei me ...gij zijt niet goed bezig !.....terwijl ik niets anders deed dan hard werken, voor de kinderen zorgen, heel het huishouden draaiend houden. Dankzij mijn stappen naar een psycholoog zijn mijn gedachten, visies, en persoonlijke krachten opnieuw opbouwend. Twijfel nooit aan jezelf als je weet niets verkeerd te doen. Pure manipulatie en machtsspelletjes.

Evelien - 12 nov 2020

Ik heb 20 jaar een relatie gehad en 3 kinderen, waarvan ik 25 jaar in actieve verslaving met drugs gebruik. nadat ik Clean ben geworden ben ik tot het inzicht gekomen te gaan scheiden omdat mijn ex narcistisch is en het leven met haar, zo der het te dempen met drugs te zwaar was. wij zijn eeuwig met elkaar verbonden door onze kinderen wat betekent dat het nog altijd heel zwaar is. ondanks alles blijf ik clean maar ik zou er graag meer over leren.

Suus - 12 nov 2020

Helaas ook te lang ruim 20 jaar getrouwd geweest met narcist. Ik heb alles geprobeerd om een gelukkig leven te hebben. Maar met hem niet gelukt. Ze zien het zelf allemaal niet en dat vind ik het moeilijkst. Onze kinderen wonen inmiddels ook niet meer bij hem. En ook dan ligt het aan iemand anders dan hemzelf.

Debby - 12 nov 2020

De angst die je voelt als je ziet dat je een email hebt ontvangen van je nex en de allesdoordringende pijn van onmacht en onrecht.

Wilmsen Anita - 12 nov 2020

Ik word al jaren klein gehouden en gecommandeerd

Marc - 12 nov 2020

Ik lig ook in een scheiding. Ook mijn partner is een narsist. Mijn kinderen worden overal bij betrokken door haar. Ze heeft mij mishandeld en bedreigd, maar draait alles om. Ik zou dat bij haar hebben gedaan. Dit vraagt veel energie van me en maakt me kapot.

Mila - 12 nov 2020

2,5 jaar verder. Scheiding is nu pas officieel. Op dag 1 werd het convenant al weer niet opgevolgd. Zijn waarheid is de waarheid. Hoe kom ik hier ooit uit? Ben op, moe en heb er schoon genoeg van. Een autistische man met narcisme is echt een drama, als ex zo mogelijk nog moeilijker.

Anneliese de Waal - 12 nov 2020

Ik heb er drie in mijn omgeving en zou het boek heel graag willen lezen, ben er erg benieuwd naar het boek.

Sor - 12 nov 2020

4 jaar verder met een scheiding van iemand met narcistische trekjes en elke keer als je mail krijgt dat je denkt wat nu weer

Bea van Dijk - 12 nov 2020

Veel te lang (22 jaar) onder 1 dak gewoond met een narcist, ik was werkelijk niks meer (waard). Helaas ook niet in de ogen van onze 2 jongens die ik nu al 8 jaar !! niet gezien heb. Wat heeft die man toch ontzettend veel kapot gemaakt. Bij mij. Maar zeker net zoveel bij de kinderen die hij hun moeder ontnomen heeft....

  Jasmijn - 28 nov 2020

  Lieve Bea, Proficiat met het boek. Ik hoop vooral dat je er herkenning en kracht uit zult halen. Mocht je tijdens of na het lezen vragen hebben: info@uitgeverij-jasmijn.nl Sterkte en warme groet, Jasmijn

Brigitte - 12 nov 2020

Ik heb privé te maken met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, in mijn werk kom ik hier ook veel in aanraking mee, maar dat is makkelijker vanuit een professionele rol. Privé is toch altijd moeizaam omdat ik er persoonlijk betrokken ben, dit boek zou voor mij voor beide situaties een welkome aanvulling zijn!

Anita te Gussinklo - 12 nov 2020

Ik doe graag mee voor iemand anders die hiermee te maken heb, ze zit er nog midden in en hoop dat ze wat heeft aan dit boek.

Henriette Besselink - 13 nov 2020

Vorig jaar Augustus erachter gekomen dat mijn relatie 19 jaar een leugen is geweest, dit jaar Augustus gescheiden en na aanvraag scheiding zijn echte ware aard leren kennen, omdat ik nu de rode vlaggen herkende...., maar het heel moeilijk is om te begrijpen waarom?

Astrid Kamp - 13 nov 2020

Na vijf jaar overspel door mijn man, mijn gezondheid naar nul, vele dreigingen heb ik eindelijk besloten scheiding in gang te zetten. Het is hem overkomen, hij kan er niets aan doen. Kruipt volledig in de slachtofferrol, hij is zo zielig, geen oog wat hij ons gezin heeft aangericht, blijft maar manipuleren. Benieuwd naar tips hier beter mee weten om te gaan.

axelle jasoers - 13 nov 2020

moeilijk een zin!: Tijdens mijn eerste zwangerschap werd ik al vaak in de steek gelaten, na lief doen kreeg hij alle rechten van mij en is na de geboorte vertrokken, nu perongeluk zwanger van de 2e, bijna abortus laten plegen omwille van hem, en probeert nogsteeds mij te bespelen terwijl hij al een ander heeft.

Pien - 13 nov 2020

verloren, belogen bedrogen Hoe de draad weer op te pakken voor mezelf

Yvette - 13 nov 2020

Naast de draad oppakken voor mezelf, ook mijn dochter helpen in de omgang met haar vader.

Mike - 13 nov 2020

Altijd wel het idee gehad dat er iets niet klopte, maar uiteindelijk door mijn dochter begin ik nu mijn situatie van onbekwaam en onbewust achter mij te laten, dus tips en advies zijn van harte welkom.

Astrid - 13 nov 2020

Om met Overheersende mensen om te gaan, is voor mij een grote uitdaging...

Annet - 13 nov 2020

Na 25 jaar gescheiden. Nooit geweten dat ik getrouwd ben geweest met een narcistische man. Ik dacht altijd dat hij niet bij zijn emoties kon. Onbewust ben ik gaan overcompenseren zodat hij maar lief voor mij was. Out of the Blue maakte hij vorig jaar een eind aan het huwelijk. Hij is na 2 dagen weggegaan en ik heb hem nooit meer gesproken. Mijn telefoon werd direct geblokkeerd, af en toe e-mail verkeer, behalve als het iets emotioneels betrof, dan geen reactie. Geen idee wat er aan de hand is geweest. Boosheid, hardheid en zakelijkheid. Afschuwelijk. Inmiddels een jaar verder maar ik ben mezelf totaal kwijt. Weet niet eens meer wie ik ben.

Jacqueline - 14 nov 2020

Super benieuwd naar dit boek we hebben hier midden ingestaan mijn dochter heeft veel fysiek en lichamelijk geweld . Dit heeft ons hele leven op ze kop gezet. Dus zou dit boek heel graag willen lezen.

Nynke - 14 nov 2020

Goed te gebruiken,lijjt me,om meer inzicht te krijgen in narcisme. En om daardoor kinderen/ jongeren beter te kunnen ondersteunen in de zoektocht hoe om te gaan met een narcistische ouder. En wat me aanspreekt: hen uitnodigen daarover te gaan schrijven!

Anna B. - 14 nov 2020

Met een broer die mij veel verwijt en duidelijk een narcist is zou ik meer te weten komen over deze kwaal!

Ingrid - 14 nov 2020

Ik ben opgegroeid bij een narcistische vader en een narcistische zus. Ik heb zes jaar geleden het contact verbroken. Ik ben vervolgens behoorlijk zwart gemaakt. Het herstel gaat langzaam maar het gaat steeds beter. Het gekke is dat ik soms nog steeds hun stemmen lijk te horen en dan voel ik me weer even omlaag gehaald.

Jasmijn - 14 nov 2020

Wauw, wat een mooie reacties. Ik ben benieuwd naar wie ik de boeken mag gaan versturen :)

Jan - 14 nov 2020

Graag, heel graag laat ik mij verrassen met dit boek. Hopelijk helpt het boek mij antwoorden te vinden en oplossingen te bieden.

Patricia Bergmans - 14 nov 2020

Helaas ook meegemaakt. Twaalf jaar geleden maar voel het nog steeds. Vraag me af of dit ooit overgaat.

Marthy - 14 nov 2020

bijna 45 jaar getrouwd geweest, en ingeruild voor een 23 jaar jonger exemplaar!!

Isa - 14 nov 2020

Het doet goed om eindelijk de waarheid te kunnen delen met de buitenwereld: ik ben als kind opgevoed door een narcistische vader en een machiavellistische moeder (door mijn hoogsensitiviteit heb ik er alleen maar dubbele hinder van ondervonden). Nu woon ik al enkele jaren (tijdelijk) bij mijn vriend en zijn narcistische schoonouders waardoor ik voor de tweede keer in de hel terecht ben gekomen. De arbeids-en huizenmarkt speelt ons parten. Tot de verlossende dag aanbreekt en we eindelijk wegkunnen hoop ik kracht en steun te kunnen putten uit dit verhelderende en helende boek!

Marja - 14 nov 2020

Mijn exman is een narcist, trekjes die ik veel te lang heb geaccepteerd. Een aantal daarvan zie ik nu helaas ook bij mijn zoon en ik merk dat ik het nog steeds niet verwerkt heb

Sonja Schaap - 14 nov 2020

Ik ben opgegroeid door 2 narcisten. Ze hebben me op de wereld gezet, dat is ook alles.Kun je geen ouders noemen, en dat zijn ze voor mij ook niet, en nooit in mijn ogen geweest.( 15 jaar geen contact meer, gelukkig). Het is zelfs zo dat door de psychisch schade, mijn achternaam veranderd wordt, namelijk de meisjesnaam van mijn lieve schoonmoeder. Zij is een echte moeder voor mij. Nu ik 49 jaar ben, heb ik door het verleden nog psychisch dagelijks problemen mee. Ik ben regelmatig opgenomen geweest ( vorig jaar nog) en loop nu bij het Fact. Het realiseren en verwerken ervan is net zo zwaar als je er midden inzit. Nu maar hopen, dat ik het een plaatsje kan geven.

Sonja Schaap - 14 nov 2020

O, ja Schaap is de achternaam van mijn man.

Nina Mol - 15 nov 2020

Ikke ikke ikke en de rest kan stikken! Graag doe ik mee om mijn broer beter te begrijpen!

Willem de Wal - 15 nov 2020

Ik ben nog steeds verbaasd dat de grootste narcist op aarde vier jaar lang president van de VS kan zijn, zou dit boek graag willen lezen om narcisme beter te begrijpen en te leren hoe je met dit soort volk om moet gaan. BRRRR

Chantal - 15 nov 2020

Ex(it), dat woord zegt genoeg, toch? ;)

Daphne - 15 nov 2020

Ik heb heel veel geluk gehad met mijn eerste liefde, een ontzettend lieve respectvolle loyale jongen. Maar afgelopen 16 jaar heb ik niets anders op mijn pad gehad dan zeer narcistiche, verslaafde, liegende mannen. Iedere keer denk ik weer dat het niet meer gaat gebeuren en dat ik nu voldoende kennis en kracht heb om ze op tijd te herkennen en te vluchten. Maar ik blijf aan mezelf twijfelen, zo van misschien ligt het wel aan mijn perceptie dat ik denk dat ze narcistisch zijn en ben ik er zelf 1. En nu heb ik tot april weer 1,5 jaar van mijn leven verspild aan een verschrikkelijk liegend, verslaafd, empathieloos rotjoch die zich vaak gedroeg als een bully van 15 maar op momenten ook ontzetten grappig en enorm vleiend was. Door de intermittend rewards en zelftwijfel en traumabonding heeft het anderhalf jaar geduurd om hem los te maken. Pas toen ik suicidaal werd door zijn zeer pesterige gedrag en bovendien door zijn valse beschuldigingen die hij aan de lopende band bleef uitspuwen die me ontzettend frustreerde en de intense pijn die ik voelde als hij me weer eens voor de zoveelste keer de dagen of zelfs weken the silent treatment gaf deed de relatie "pijn"genoeg om er definitief mee te stoppen.En nog steeds is hij er van overtuigd dat ik de gestoorde ben en dat hij de goeie jongen is die niks verkeerd heeft gedaan en zelfs "z'n best" heeft gedaan, terwijl hij werkelijk over al mijn duidelijk aangegeven grenzen heen walsten. zowel huishoudelijk, als emotioneel, als sexueel. En hij gunde me geen greintje geruststelling waarin hij mijn anxious attachment style activeerde. Ik heb al heel veel gelezen over narcisme, maar wie weet heeft dit boek nog wat golden nuggets voor mij

lottie - 15 nov 2020

In één zin: ik studeer om gedragspsychologe te worden!

Evelien - 15 nov 2020

Met een oudbl collega die nooit maar dan ook nooit voor rede vatbaar was en het probleem altijd ergens anders neerlegde

Arnolda - 15 nov 2020

Ik lig momenteel in scheiding. En deze keer laat ik me niet om praten door m'n aanstaande ex. Wat heb ik er een spijt van dat ik 6jaar geleden niet heb doorgezet. Meer en meer ben ik me ervan bewust dat ik met een persoon leef die narcistische eigenschappen heeft. En soms ben ik zo bang dat onze zoon het ook heeft....

Lara - 16 nov 2020

Als psychologiestudent zal ik er nog vaak genoeg mee te maken gaan krijgen en hier graag meer over leren!

Petra - 16 nov 2020

Zal ik ooit kunnen begrijpen waarom hij mij telkens opnieuw pijn deed, ik dacht dat hij van mij hield maar hij houdt alleen van zichzelf! Wanneer vind ik rust in mijn hoofd?

Ilse - 16 nov 2020

Ik hoop dat dit mijn vader helpt na alles wat hij moest doorgaan door zijn vervelende ex.

Leonie - 17 nov 2020

2x in de val van een narcist getrapt, ellendelange nasleep en nooit meer kunnen vertrouwen :-(

Ivo - 18 nov 2020

In juni 2020 zijn wij trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Helaas was het tijdens de zwwngerschap al niet zo leuk, maar na de bevalling leek het net of ik niet meer bestond. Uiteindelijk door grote ruzie en bedreigingen ook mijn spuĺlen gepakt en vertrokken. Er zijn nu afspraken gemaakt en we zijn in relatietherapie. Echter telkens als ik ons kind heb, zijn er steken onder water of worden dingen verdraaid. Ze kijkt me zelfs niet aan tijdens de overdracht. E tot straks of tot ziens zeggen is blijkbaar ook heel moeilijk voor haar.

A Kunst - 19 nov 2020

Ik ben 15 jaar samen geweest en met iemand die deze trekken heeft, maar niet gediagnostiseerd is. Zit nu al 2 jaar in scheidings situatie. OTS is uitgesproken door complexe situatie, maar niemand snapt mijn dochter en mij en al helemaal ots en rechter niet. Daarom zouden wij graag dit boek willen winnen. Aanschaven kan ik helaas niet, heb helemaal door scheiding met vele rechtzaken alleen nog maar schulden. Vr gr A en A

Reflectie - 22 nov 2020

Uit het huwelijk gehaald door een verborgen narcistische man en nu de vijf jaar durende knipperlicht relatie beeindigd met vooral spijt en wanhoop met wat ik me heb 'laten' gebeuren.

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 24 nov 2020

Wat ontzettend veel reacties en wat een narigheid maken jullie allemaal mee! We zouden willen dat we iedereen een boek konden geven, maar helaas... De 2 exemplaren gaan naar Tessa en Bea van Dijk. Mailen jullie even jullie postadressen naar info@nieuwestap.nl, dan worden de boeken toegestuurd. Alle anderen heel erg bedankt voor jullie persoonlijke reacties en ontzettend veel sterkte! Hopelijk kennen jullie de blogs van Willy Sietsma al, die staan ook boordevol tips, hoe om te gaan met narcisme.

Jasmijn - 28 nov 2020

De boeken + klein cadeautje zijn verstuurd! Mochten er meer mensen interesse hebben in mijn boek, vragen hebben over dit onderwerp of hun verhaal willen delen: info@uitgeverij-jasmijn.nl Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen die in het doolhof van Narcisme beland zijn. Lieve groet, Jasmijn

Spijtoptanten - 11 dec 2020

Sorry Ro

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier + = 7
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.